Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

I need a solution Hi All, We are running EV9 and would like to have a new storage unit for each year. Our retention policy states we will keep email for X years, and then it is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nate.D | 13 Dec 2011 | 2 comments
I need a solution This is another question following the database corruption and having to restart with a blank database. Previously we were using B2D alongside the tape backups, ...
Forum Discussion by Dale Mahalko | 13 Dec 2011 | 7 comments
I need a solution I am trying to connect Backup Exec 2010 R3 to our new Quantum DXi 4520 via OST. However whenever I put in the Quantum device details I receive the messsage: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by westyghs | 13 Dec 2011 | 14 comments
I need a solution Hello, I am trying to setup BE SBS 2010 so that it will backup to one USB drive for a week, then be swapped out for another USB drive and backup to that for a week ...
This issue has been solved
Forum Discussion by psiKO | 12 Dec 2011 | 4 comments
I need a solution Is there a way to limit the number of copies of a "backup-to-disk" job from BackupExec. We want to set particular jobs so they only keep a certain number of ...
Forum Discussion by cptjck25 | 12 Dec 2011 | 3 comments
I need a solution Hi,  Is it possible to make BE 2010 append to a tape with existing free space?   My current situation is that if a small backup job only uses a very small fraction ...
Forum Discussion by Alboski | 11 Dec 2011 | 4 comments
I need a solution Hi, This is Rajeev. this is regarding a backup problem which i am facing from the last two weeks. I have a IBM Tape library TS3200(LTO5) and Symantec BE 2010 ...
Forum Discussion by Rajeev621 | 10 Dec 2011 | 1 comment
I need a solution Hello I could not move 2 volumes each other. Does anyone know how to move volume? Barcode a,b,c (slot 1,2,3)are already defined, my operations were followings. ...
Forum Discussion by mura-kei7 | 09 Dec 2011 | 7 comments
I need a solution We are running EV9 and NBU7.0.1 I have not been responsible for the EV system untill recently. When I looked in on the log files for the 3 DBs they are all 4-5x bigger ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nate.D | 08 Dec 2011 | 3 comments
I need a solution I would like to begin using a QLE8242 CNA with a Windows Server 2008 R2 operating system. It is listed in the hardware compatability list as of November 20, 2011.   ...
Forum Discussion by bringingtheheat | 08 Dec 2011 | 2 comments