Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

I need a solution In symantec NetBackup 7.5.0.6 1 drive was showing missing path. it was deleted so as to add it again, but could not find the drive. All drives green in library ...
This issue has been solved
Forum Discussion by j1000 | 02 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution This is about calculating the tape list needed for the DR test: Whenever our client tell us about the DR drill we ask them which application/DBs we are going to ...
Forum Discussion by tollboy | 02 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Dear Experts I have Symantec BE2014 installed on Windows Server 2008 R2 ,actually this server is a VM on Esxi5.1  host,So I would like to install our Tape Library ...
Forum Discussion by sami2000 | 01 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution Hello everyone, In one of our clients we have the following environment BE 2014: Within the SAN , connected in the same zone: 1 Windows File Server with ...
Forum Discussion by Esteban_E | 01 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Hello, I hope you can help me .. I have installed on Server 2008R2 Backup Exec 2012 with a DELL PowerVault 124T LTO has a magazine 8 tapes 800GB c / u. Because ...
Forum Discussion by tecnologia_ks | 28 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hola, espero que me puedan ayudar.. Tengo en Server 2008R2 instalado el Backup Exec 2012 con un PowerVault 124T LTO de DELL, tiene un magazine de 8 cintas de 800GB ...
Forum Discussion by tecnologia_ks | 28 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I need an answer for the heartbeat requirement for vcs cluster for master server. I have 2 node global cluster for nbu master server (RHEL 6.5) and ops ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Manish Bhatia | 27 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution I am currently integrating a NetBackup Appliance 5220, and I am now detailing the SAN configuration. The intended use is to zone the the NBU appliance to the same LUNs ...
Forum Discussion by cmorrall | 27 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, Does anyone knows if Symantec TECH192557 applies also to BE2014SP1? Thx 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Borealis | 27 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Is there a know issue with the Scan & Inventory-Function in BE2014, cause yesterday I removed 2 tapes from the tapelibrary and did a scan. This morning these 2 ...
Forum Discussion by bandit61 | 26 Nov 2014 | 11 comments