Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

I need a solution Hello all, I am currently running Backup Exec 2014 with a Tandberg Robotic Library as a tape backup solution. At the end of the months I send out a set of tapes off ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Frank Koscinski | 12 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Ok so the more important issue first. We have two HP storage works devices (HP1 and HP2) for tape drives with two sets of tape pools (Aug14 and Jan13). Pool 1 ...
Forum Discussion by AppleHead493 | 12 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution My customer does a full backup every day. They have 4 USB drives one each for Monday, Tuesday, Wednesday & Thursday. However, for Friday they have a set of 3 ...
Forum Discussion by MMC99 | 12 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, As you know, when working with Off Site Locations (for example a 2nd UNC path) with System Recovery, when a backup completes SR will make sure all your ...
Forum Discussion by W Harrison | 12 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution If my target storage is a shared folder on an Advanced Format (4K) disk, will there be issue backing up the SYSTEM STATE of a Windows 2008 server from Backup Exec ...
Forum Discussion by KDSym | 11 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hi Team I need a solution for my DR4100 dedupe storage, that its container link is down and i tried to connect through CLI but still the issue was same. I am using ...
Forum Discussion by Kashan Nawaz | 11 Jan 2015 | 10 comments
I need a solution We have two SPARC T-series hosting Solaris 10 Global zones, each with around 10TB of data. On NetBakcup 7.6 side, we have several 5220 Appliances connected to LAN ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Itegral | 09 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Is there a way to disable Auto-eject?  I maintain a BackupExec 2013 Server remotely using a Dell RD1000 cartridge drive, and whenever BE has an issue with a media ...
Forum Discussion by PGSmick | 07 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I am using BE 2014. I have two tapes in my autoloader. For tape A the "Overwrite Protected Until" column says 25 Jan 2015 and for the tape B it is 20 Jan ...
Forum Discussion by esco | 06 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Dear Experts I have BE2014 insalled on windows 2008 R2 x64 and connected to tape library . I would like to perform a backup to tape as I am new in using Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sami2000 | 06 Jan 2015 | 5 comments