Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

I need a solution N5230 v2.6.1.2. Q1: I have been infiormed that the IPMI on our appliances are vulberable to a supposedly easily exploitable 'cipher zero IPMI attack'. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sdo | 16 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution I have installed new media server in the existing  environment. Installation went smooth. I added the media server in the master server Now the issue I'm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Being human | 15 Jun 2015 | 16 comments
I need a solution Hello,  I am running Netbackup 7.6.0.1 and I configured MSDP diskpools, all the backups go to disk. Later it is duplicated to tape. But there is my problem. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rob Dullaart | 12 Jun 2015 | 15 comments
I need a solution We have a Hyper-V cluster with 3 machine nodes, using a CSV connecting to an EMC VNX on two luns.   We have two cluster volumes coming from 2 Luns off the VNX. We have ...
Forum Discussion by NBUserLookup | 11 Jun 2015 | 18 comments
I need a solution Everyday there are 8-9 Backup jobs are running in our Backup Exec. Recently deciding to do make a Archive of One day's data. Please do suggest some ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sazzad | 11 Jun 2015 | 4 comments
I'm in a situation where some of our servers have a large amount (by our standards) of static data on them. Currently, I'm following a practice of doing a full backup every other weekend and incrementals every week day. This means that all of ...
Idea by HWVHA Administrator | 11 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Hi all, I've built a 2003 server with Netbackup 6 installed. When trying to do anything with the tape, such as erase or start a backup, I get an error and the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SteveDown | 11 Jun 2015 | 13 comments
I need a solution Hello guys, I have try to search article about this. But just to make sure, before I run the backup job. I have tape media's Name is "Full Mingguan 2" ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gustri Vero Wahyudi | 09 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution I have been working on this for a couple weeks and have not gotten anywhere.  This occurs whenever a backup is ran.  The backup will begin to run and then a few ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kjkeane | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, We have inherited a Server running ESXI Free and a single VM with Server 2012R2 -Recognizing the limitations inherent in the Free Edition in terms of ...
Forum Discussion by IT-Support-sedc | 09 Jun 2015 | 1 comment