Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

I need a solution Hi, Master and media server are same - OS windows server 2008 R2 standard,Netbackup 7.1.0.3. One of the drive is going down 3 to 4 times/day but it is working ...
Forum Discussion by Dharsana | 07 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hey guys, I am having an interesting problem with one of my backups that has been quite frustrating lately. Just to give you a rundown of our setup: I have a Backup ...
Forum Discussion by WTyndall | 06 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone,    I just installed BE2014 in a VM client machine using Server2012R2 and discovered that I am not able to see my USB RD1000 disk from the BE ...
Forum Discussion by Aaron.23 | 04 May 2015 | 6 comments
I need a solution I am trying to open SEERemovableStorageAccessUtility.exe to decrypt files onto my home laptop, However this application is not opening up and when i try to open it twice ...
Forum Discussion by anki9111 | 04 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, We recently bought a couple of LTO5 drives and have them working perfectly with BE2010. Only issue is that for some reason BE detects the drives as if they ...
Forum Discussion by betorivas | 30 Apr 2015 | 10 comments
I need a solution We all know that backup exec supports only T10 supported hardware, is there a way to find where it supports or not ? Suggestions please... You can check the ...
Forum Discussion by Doolze | 29 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hallo, ich habe eine Frage zu der Option Last zufällig verteilen (Min). Ich habe eine Backuprichtlinie erstellt mit der Option "Last zufällig ...
This issue has been solved
Forum Discussion by blacksun-encode... | 28 Apr 2015 | 9 comments
I need a solution Hello Folks, Environment is as below:- Master Server: NBU clutsered 7.6.0.1 (Windows 2008 R2 64-bit) Media Servers (LDOMs) - Solaris 11 Tape Library ...
This issue has been solved
Forum Discussion by a_la_carte | 25 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Moin, ich versuche meine Tapelibrary in Backup Exec 2012 einzubinden. Nur leider wird sie nicht korrekt erkannt. Folgendes Setup: Eternus LT S2 mit 2* LTO4 ...
Forum Discussion by DirkSmit | 23 Apr 2015 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) 1. Read this article (the whole thread if you're feeling adventurous): ...
Forum Discussion by deejerydoo | 22 Apr 2015 | 5 comments