Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

I need a solution There are 3 BE2012 servers: one management and two media servers. At first, I upgrade menegement to BE2014. And get problems with backup job on media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by apomazkin | 30 Jun 2014 | 14 comments
I need a solution Hallo, ich setze auf einem Windows 2008R2 Server Backup Exec 2012 mit einem HP Autoloader 1x8 G2 ein. Nun hab ich die 8 Bänder gewechselt, neu eingelesen und ...
Forum Discussion by Kaschi-FL | 28 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I need assistance from someone who has successfully implemented the AWS Storage Gateway-VTL in either Backup Exec 2012 or in Backup Exec 2014.  On the AWS site, it ...
Forum Discussion by Aaron McQuistan | 27 Jun 2014 | 6 comments
I need a solution Backup Exec 2012: Tengo un pequeño problema, las copias de seguridad completas desde los discos del servidor de backup, hacia cinta no se completan, a pesar de que ...
Forum Discussion by John Renteria | 27 Jun 2014 | 1 comment
Dear all, Just a question or suggestion to people administering their backup (with Tb of data, if not more) and using B2D: Wouldn't it make more sense to set the expiration of backup to "Backup Time" + "Retention Period" ...
Idea by H DE | 27 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution I'm using the latest version of Windows Server 2012. I've installed BExec 2014. I've set up a backup to LTO tape to back up my file server. I have ...
Forum Discussion by 1lunger | 26 Jun 2014 | 10 comments
I need a solution Hi, We are using NB 7.0.1 and backing up to two DataDomain 890 units. The DD890s are close to full and configured to run the clean process twice a week. I had EMC ...
Forum Discussion by pmj | 26 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I have been looking through the manual and I cannot see the SSO option for BackupExec 2014.  i have the need for 2 backup servers to share the same tape drives and VTL ...
This issue has been solved
Forum Discussion by iammejutty | 26 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   I upgraded from backup exec 2010 to backup exec 2014 yesterday. However I have the file server job failing with the following error: Final error: ...
Forum Discussion by lanloun | 26 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I have found some vague answers to my question in other articles, but I would like a clear answer before I proceed with deleting 4 years worth of catalog files. What ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LameDuck419 | 25 Jun 2014 | 10 comments