Video Screencast Help

MS Exchange

Results for MS Exchange

I need a solution Hi, I'm having the following problem: Exchange Backup (GRT) fails with this error "Database was not found, or could not be ...
Forum Discussion by HH | 28 Nov 2007 | 5 comments
I need a solution Recently Backup Exec crashed corrupting some of it's files.  Neither uninstall on the cd or thru windows control panel would work.   I had to brute force delete ...
Forum Discussion by Brian Hammer 2 | 28 Nov 2007 | 1 comment
I need a solution Hello,   I noticed that someone else posted that they have several Exchange files always skipped now that they have Backup Exec 11d successfully ...
Forum Discussion by GNS 2 | 28 Nov 2007 | 4 comments
I need a solution Backup Exec 11D 7170.24 running on Windows Server 2003 R2 4 Exchange 2003 SP2 servers running on Windows 2000 SP4   The Backup Server is a fresh ...
Forum Discussion by Werewolf | 28 Nov 2007 | 4 comments
I need a solution Hello, Wondering if anyone has tried to restore specific messages or folders from an exchange backup using the GRT from a host computer that is 64-bit. Apparently ...
Forum Discussion by AndyVM | 28 Nov 2007 | 0 comments
I need a solution Moved to General Discussion board as the issue is not with Exchange. 0 (Backup and Recovery, ...
Forum Discussion by Ben L. | 28 Nov 2007 | 0 comments
I need a solution hi, symantec experts I have some problems backing up Exchange. I just cannot find a way to make a successful backup without any exception or error ...
Forum Discussion by PetitJean | 28 Nov 2007 | 0 comments
I need a solution I updated from version 10 to version 11d yesterday. My other backups seem to be running OK but my exchange backups come with the below error - according to what I ...
Forum Discussion by Leana | 27 Nov 2007 | 1 comment
I need a solution hello! When I try to restore individual mailboxes or Public folder I get unreadable characters (",", ">", "1", squares) instead of ...
Forum Discussion by Alexander Golubkov | 27 Nov 2007 | 0 comments
I need a solution Hello, a customer of mine is having this problem: all Exchange Incremental backups (with GRT) get stuck at the end in the "updating catalogs" status. After ...
Forum Discussion by Bruno Ranzini | 27 Nov 2007 | 14 comments