Video Screencast Help

MS Exchange

Results for MS Exchange

I need a solution I have had intermitent issues with one of my Exchange servers backups failing. Both servers are Exchange 2010 SP2 w/rollup 3 Only difference is the server with ...
Forum Discussion by BrentwoodInd | 08 Feb 2013 | 14 comments
I need a solution We have a problem with Backup Exec 12.5 when running a Exchange incremental backup. (Exchange Server 2007) Usually it completes successful, but in the last two months ...
Forum Discussion by DroPpeLoPpeN | 08 Feb 2013 | 4 comments
I need a solution Hi all, We are using Enterprise Vault 9 for archiving an Exchange 2010 organization (and some file servers). Our policies are configured like as follow for the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by peronc | 07 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution I'm trying to write a utility in VBA/Outlook which will list DIR-style the names of files attached to messages.  But we have Enterprise Vault, and I don't ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jasmith4 | 05 Feb 2013 | 2 comments
I need a solution Hi all, last Saturday, I enable GRT when backup up our exchange 2003 server using Symantect Backup Exec 2012, until this Wednesday, the GRT runs well. But  ...
Forum Discussion by float | 01 Feb 2013 | 2 comments
I need a solution I am using BackupExec 2010 R3 and Exchange 2010. Full backups are taken weekly with a daily incremental. When looking at the output of Get-MailboxStatistics ...
This issue has been solved
Forum Discussion by longneck | 29 Jan 2013 | 1 comment
I need a solution Hi, One of the mailboxes in our enviorment is not getting archived by EV. Only the sent items of that mailbox is archived, although the criteria fits a lot of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AbdullahMS | 19 Jan 2013 | 10 comments
I need a solution I am running EV 9.0.2 on a 32-bit server. Can I use the migration wizard that comes with EV 10 to move to EV 9 on a 64-bit server or do I have to follow the manual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leonardo Fernandez 2 | 18 Jan 2013 | 1 comment
We are using Symantec Mail Security for Microsoft Exchange (just updated to v. 6.5.8.285) with MS Exchange Server 2007, and have seen spurious error messages ever since we switched from Postini to Mimecast for spam filtering.  The crux of the matter is ...
Idea by hausmann | 14 Jan 2013 | 1 comment
Hi Everybody,                       You may be facing lot of problems with a virus infected systems in your  IT environment. Here is a tool which will help your endpoints to recover after a massive virus outbreak. If the endpoints are  heavily ...
Article by Samir-Ahmed | 13 Jan 2013 | 1 comment