Video Screencast Help

MS Exchange

Results for MS Exchange

I need a solution I'm looking to use NBU 7.5 to handle our VM backups in our infrastructure which uses 3PAR F400 for storage. I've checked the compat lists and it looks like ...
This issue has been solved
Forum Discussion by stuart graham | 10 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution There is something I don’t understand about the compatibility for Internet Browser support on multiple platforms in conjunction with Microsoft Exchange OWA roadmap in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EHLO@25 | 14 Jan 2013 | 3 comments
I need a solution Hello, I am using BackupExec 2012 SBE on Small Business Server 2011. I would like to do a restore for some emails of an exchange account. Backups are stored on a ...
Forum Discussion by mcgiga | 06 Dec 2012 | 2 comments
I need a solution Hi, we just replaced our SAN infrastructure (Dell Equallogic 6100) and also replaced our BE Server (just the Hardware / BE2012) and Tape Library (LTO5) and added a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bungee2010 | 25 Jan 2013 | 1 comment
I need a solution Hi there,   can anybody answer me the following question: One of our long-term EV customes, still using Exchange 2007, has acquired another company with an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Richard Knobloch | 05 Dec 2012 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, We use backup Exec 2010 for backingup from 4 servers. Last night an differential job, using modified time ran. When I checked the status of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Roy T | 27 Nov 2012 | 9 comments
I need a solution Hello   I had a journal mailbox that for some reason stopped archiving for a period of time. Then for some equally strange reason it started archivng again but ...
Forum Discussion by AlanJ | 22 Nov 2012 | 3 comments
I need a solution Hello,   I'm experiencing some problem when restoring an Exchange mailbox via Backup Exec 2010 R3.  One of our clients deleted all her emails from the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haruko13 | 22 Nov 2012 | 4 comments
I need a solution From a disk I/O perspective how does EV 9 write to disks? I believe logs are written sequentially, but is vault data written sequentially or random? Can I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leo @ Lend Lease | 21 Nov 2012 | 5 comments
I need a solution I have a working exchange 2003 box running brightmail 6.1.1 and I am in the process of upgrading to exchange 2010 on a new server running server 2008r2. How can I go ...
Forum Discussion by joshpuse | 16 Nov 2012 | 0 comments