Video Screencast Help

MS Exchange

Results for MS Exchange

I need a solution Hello   I had a journal mailbox that for some reason stopped archiving for a period of time. Then for some equally strange reason it started archivng again but ...
Forum Discussion by AlanJ | 22 Nov 2012 | 3 comments
I need a solution Hello,   I'm experiencing some problem when restoring an Exchange mailbox via Backup Exec 2010 R3.  One of our clients deleted all her emails from the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haruko13 | 20 Nov 2012 | 4 comments
I need a solution From a disk I/O perspective how does EV 9 write to disks? I believe logs are written sequentially, but is vault data written sequentially or random? Can I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leo @ Lend Lease | 20 Nov 2012 | 5 comments
I need a solution I have a working exchange 2003 box running brightmail 6.1.1 and I am in the process of upgrading to exchange 2010 on a new server running server 2008r2. How can I go ...
Forum Discussion by joshpuse | 16 Nov 2012 | 0 comments
I need a solution Hi Guys, This is my first post so go easy :) I have just purchased a Quantum LT0-3 HH Tape drive for our SBS 2011 server. Bundled with the drive was a copy of ...
Forum Discussion by Davx | 16 Nov 2012 | 4 comments
I need a solution Greetings, We just recently install Backup Exec 2012. We have two licences for the Agent for Application and Databases. We are using the CAS option to control a ...
Forum Discussion by rdstack | 15 Nov 2012 | 0 comments
I need a solution Hi, After completing Exchange 2010 implementation in our enviroment where we have Enterprise Vault 9.0.4, we prepared all prerequisites required for migrating ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GuruPrasadNS | 15 Nov 2012 | 4 comments
I need a solution Symantec Mail Security 6.5 for Microsoft Exchange Build 6.5.8.285 was released October, 1st and it still not in FileConnect for my customers under SYMC PROTECTION ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rolf Niedhorn | 14 Nov 2012 | 2 comments
I need a solution I have a user who had rights to a number of mailboxes through which he was also granted rights to those mailboxes' vaults. Those mailboxes have since been deleted ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leo @ Lend Lease | 13 Nov 2012 | 3 comments
I need a solution My BE 2010 R2 Exchange aware backup job continues to fail. It fails with the error code " e000037b - Using the job settings, Backup Exec attempted to back up the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Linda Lounsbury | 09 Nov 2012 | 2 comments