Video Screencast Help

MS Exchange

Results for MS Exchange

I need a solution Hey mates, When I`m trying to restore exchange 2010 mailbox, I`m getting this error: Now what I've tried is, brwosing to the IMGxxx folder and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alex.Maccabi | 01 Nov 2012 | 5 comments
I need a solution Hello, I'm trying to find a way to use my Filer (NetApp) snapshots to do VMWare VM backup instead of VMWare snaps. The idea is to use netbackup default ...
Forum Discussion by Nicolas Horchower | 24 Oct 2012 | 5 comments
I need a solution I am looking into and reading the guides on EV 10, we are currently using Exchange 2010 SP2 Archiving but want to go to Enterprise Vault 10 (for various reasons). ...
This issue has been solved
Forum Discussion by _Ryan_ | 14 Jan 2013 | 4 comments
I need a solution Our customer have Enterprise Vault 9.0.1 and Exchange 2010 SP2 RU2. Two weeks ago we installed September, August and July MS updates, after the weekend the ...
Forum Discussion by Per Vaihinen Enter | 15 Apr 2013 | 10 comments
I need a solution I'm using a new install of Enterprise Vault 10 and would like to omit Outlook contacts from being archived.  Is there a way to do this?  I'm having a little ...
This issue has been solved
Forum Discussion by antonio_boyderas | 17 Oct 2012 | 3 comments
I need a solution I have deployed PGP Desktop Email 10.2 on 8 identical PCs in a Microsoft SBS 2008 network. All are running Windows 7 32bit and Outlook 2007. On 5 of them it works ...
Forum Discussion by phoenixbonn | 16 Oct 2012 | 14 comments
I need a solution I have a user who is trying to remove tasks from his task pane on Outlook 2007. Most of the emails associated to the tasks are archived. Unfortunately, the only way ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TheShakeshaft | 16 Oct 2012 | 3 comments
I need a solution Hello colleagues, I have a problem with incremental backup exchange 2010 SP2 does not go as well as not very long backup Lotus Notes bass, logs are attached, for 2 ...
Forum Discussion by 1504657 | 14 Oct 2012 | 4 comments
I need a solution Hello,   We have the following Probems with the Exchange 2010 Backup.   We have the following Systems / Versions: Exchange: Server 2010 ...
Forum Discussion by Zerakus | 05 Oct 2012 | 4 comments
I need a solution Hello, i have exchange 2007 SP2 and using Backup Exec 2012. So when i start the backup the speed is sometimes up to 1000MB/min. If i have a look onto the job after ...
Forum Discussion by RonnyZH | 04 Oct 2012 | 7 comments