Video Screencast Help

MS Exchange

Results for MS Exchange

I need a solution I have a user who is trying to remove tasks from his task pane on Outlook 2007. Most of the emails associated to the tasks are archived. Unfortunately, the only way ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TheShakeshaft | 15 Oct 2012 | 3 comments
I need a solution Hello colleagues, I have a problem with incremental backup exchange 2010 SP2 does not go as well as not very long backup Lotus Notes bass, logs are attached, for 2 ...
Forum Discussion by 1504657 | 14 Oct 2012 | 4 comments
I need a solution Hello,   We have the following Probems with the Exchange 2010 Backup.   We have the following Systems / Versions: Exchange: Server 2010 ...
Forum Discussion by Zerakus | 05 Oct 2012 | 4 comments
I need a solution Hello, i have exchange 2007 SP2 and using Backup Exec 2012. So when i start the backup the speed is sometimes up to 1000MB/min. If i have a look onto the job after ...
Forum Discussion by RonnyZH | 04 Oct 2012 | 7 comments
I need a solution Hi, We uses SEP and SEPM 12.1 RU1 MP1. Our problem is that the SEPM sends multiple notifications through e-mail. It is very annoying. Please help us to get rid of ...
Forum Discussion by Ishmael | 04 Oct 2012 | 2 comments
I need a solution We need to know how to restore mailboxes from tape to a DR exchange server that has windows, exchange and the mailbox database already installed and ready to be ...
Forum Discussion by gary smith 3 | 02 Oct 2012 | 6 comments
I need a solution Hello, We've just moved to BKExec 2012 from 2010. Fully removing then installing the software from scratch. We have two BKExec servers at different sites, ...
Forum Discussion by leeweedon | 25 Sep 2012 | 17 comments
I need a solution I am in working on a restore process where I am restoring and Exchange 2007 mailbox that was backed up with GRT, and redirecting it to a new created mailbox on a newly ...
Forum Discussion by EvanNY | 24 Sep 2012 | 1 comment
I need a solution I'm trying to do something that MAY be out of scope.  Either that or I don't FULLY understand how to configure everything with managed folders, so ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nufane | 19 Sep 2012 | 8 comments
I need a solution Hello Forum-Members, 1, Overview about our enviroment: -Enterprise Vault Server Version 10.0.1 with one EV-Site and 4 EV-Servers  -4 Vault Stores on 4 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Auburger | 19 Sep 2012 | 3 comments