Video Screencast Help

MS Sharepoint

Results for MS Sharepoint

I need a solution Has anyone experience extremely slow scan times and low bytes scanned, e.g. over 23 hours to scan approximately 6MB of data?  I've gone through and look at all ...
Forum Discussion by lkelley | 18 Aug 2011 | 6 comments
I need a solution We have a Hyper-V server HOSTA (Windows Server 2008 Std SP2 x64) with 2 guests SBSA (Windows SBS 2008 SP2 x64) and APPSA (Windows Server 2008 Std SP2 x64). Both ...
Forum Discussion by dtswarbrick | 15 Aug 2011 | 2 comments
I need a solution Greetings, My organization has just transitioned from Backup Exec 12.5 with all tape backups to Backup Exec 2010 R3. Since the changeover, our sharepoint backup ...
Forum Discussion by Brent.Miller | 15 Jul 2011 | 4 comments
I need a solution First off, let me thank anyone in advance for any insight they may provide to this issue...so...Thank you! Let me give you a quick overview of the current ...
Forum Discussion by pribtasty | 05 Jul 2011 | 8 comments
I need a solution I'm trying to restore a site collection in our SharePoint 2010 environment.  The top level site restores, but the restore fails on the sub-sites.  I went in and ...
Forum Discussion by cffit | 15 Jun 2011 | 0 comments
I need a solution Dear community,   I have a few quetion about Back up Exec 2010, Is there anyone could help me, please? My Quetion is? Can I upgrade from Veritas 10d ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mr R | 05 Jun 2011 | 6 comments
I need a solution We are trying to install the Symantec DLP Solution.wsp so that we can scan Sharepoint sites for content.  During the install of the client on a Sharepoint 2007 web ...
Forum Discussion by A. De Monaco | 31 May 2011 | 2 comments
I need a solution Hello Ladies and Gents Currently using Symantec Backup Exec 12.5. We also using Sharepoint 2003 on our Network. And having a problem backing up our sharepoint ...
Forum Discussion by TashfeenKhan | 26 May 2011 | 2 comments
I need a solution Has anyone tried and got DocumentListComponent to work with creating links to SharePoint ? Regardless of ...
Forum Discussion by Wain | 23 May 2011 | 0 comments
I need a solution I have to make restore of one SharePoint 2007 farm to another farm which will be used for lab and developing purposes, so both farm have to work in same time but with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NDinev | 14 Apr 2011 | 15 comments