Video Screencast Help

Oracle

Results for Oracle

I need a solution Hi, I m using BE V-Ray Edition, curently I m an admin of an highly virtualized enviroment. V-Ray has lots of good functions and sadly bugs(not few), I solved lots ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hnuman | 06 Dec 2012 | 2 comments
I need a solution In Netbackup Realtime ,when I discover a host,It's report error, First I add a host in Realtime console then I install Netbackup Realtime agent on a ...
Forum Discussion by MingjunWang | 29 Nov 2012 | 0 comments
I need a solution Background: I have an Oracle 10gR2 database that runs on a Solaris 10 server.  Backups go through NetBackup 7.1 which runs on a Windows server. When I run the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by khemmerl | 28 Nov 2012 | 5 comments
I need a solution Hi, After installing and configuring the Oracle 9i Event Collector 4.3 onbox and doing the database-side configurations as stated on the SEC manual for this ...
Forum Discussion by Max Viggiano | 21 Nov 2012 | 0 comments
I need a solution I've checked that ORACLE SL150 library is not on the latest HCL list for SBE2010R3. But should it work anyway with BackupExec? Inquiry string for this device ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MK523 | 20 Nov 2012 | 24 comments
I need a solution Does anyone have their Oracle database clustered for Vontu?  My company is going to be purchasing Vontu and we just learned that Oracle clustering is not supported by ...
Forum Discussion by ViperHawk812 | 15 Nov 2012 | 2 comments
I need a solution Hi All,    I have a case of Netbackup having problem backing up oracle database on Solaris 10 client. The parent job will fail with eror status 6, with 1 ...
Forum Discussion by SSOESVR | 07 Nov 2012 | 3 comments
I need a solution Hi, When I run the bmrsrtadm script on the master server it is referencing the incorrect server. When I run the script I am getting the below error where it is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by manmountain | 27 Oct 2012 | 2 comments
I need a solution   Hi All,   I have a customer with SF HA/dr with VVR for Oracle (two servers in primary, one in secondary) on RHEL 5. SF version is 5.1 SP1 RP2.   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yairz | 21 Oct 2012 | 3 comments
I need a solution     I know this has been discussed several times in this forum in the past, but I have yet to find an answer that provides sufficient information to my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yairz | 20 Oct 2012 | 5 comments