Video Screencast Help

Solaris

Results for Solaris

I need a solution Hi,      While upgrading the NBU 6.5.4 to .6.5.5 I am getting below error         Running postinstall script. See /usr/openv/pack/pack.history for more ...
Forum Discussion by jani.smj@hotmail.com | 22 Feb 2010 | 5 comments
I need a solution Hi,everyone, we are using Veritas NBU6.0 on Sun Solaris9 , no new maintenance contract now. Order Details Customer Name: MITAC COMPUTER (KUNSHAN) CO ...
Forum Discussion by kylix | 22 Feb 2010 | 2 comments
I need a solution Hi, I am using VCS 4.1 and I have 3 groups (1 is a phantom for the MultiNICB ) also have in the other 2 groups Mount for NFS filesystems. The config starts ...
Forum Discussion by grahamhar | 17 Feb 2010 | 1 comment
I need a solution Hi ! Is there a command equivalent to the good old bpdir in netbackup 6.5.4/5 ? TIA, Ludo. Not sure if there is. Never actually used bpdir, but from ...
Forum Discussion by lu | 17 Feb 2010 | 5 comments
Hi VxVM Engineering Team, Disk Groups rebuilds are one of the most common and very frequently done activity in Tech Support. One of the common problems we face is, if the LUN headers are corrupt and the LUN goes in "online invalid" ...
Idea by Swapnil Durgade | 16 Feb 2010 | 3 comments
Nidhi Yajnik, Development Manager, describes the new Rolling Patch Installer for Storage Foundation & High Availability 5.0MP3RP3 release. Please Note:  For optimal viewing ...
Video by Nidhi Yajnik | 12 Feb 2010 | 3 comments
I need a solution I have a bunch of used LTO2 tapes that were created in a Windows Backup Exec 12 environment.  These tapes have been retired from that server, and I would like to be ...
Forum Discussion by bhagerty | 11 Feb 2010 | 12 comments
I need a solution We recently moved all our tape drives from our master server to a separate media server, leaving the old mster server in place.  We are trying to duplicate a set of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RonCaplinger | 11 Feb 2010 | 5 comments
I need a solution Running Netbackup 6.5.5.  Created a new policy with a full and differential schedule a few days ago.  Immediately ran a full backup.  Added additional files to this ...
Forum Discussion by EngJim17 | 10 Feb 2010 | 4 comments
I need a solution Hi All, NBU 6.5.4 Solaris T2000 master/media server Qualstar TLS-8332 (4) LTO2 & 4 LTO3 -SCSI connected So recently I have been getting scsi errors ...
Forum Discussion by afacey | 09 Feb 2010 | 4 comments