Video Screencast Help

VMware

Results for VMware

I need a solution I am trying to evaluate the Ghost Solution Suite, so I installed a trial version. But I cannot do anything: 1. "Ghost console" launches with error that ...
Forum Discussion by Alona | 11 Feb 2010 | 2 comments
I need a solution While evaluating new 2010 BE i'm getting this error while trying to restore any VM to any (tested on 2) ESX server with Vmware redirection: Error writing ...
Forum Discussion by Werevolk | 11 Feb 2010 | 2 comments
I need a solution Hi All, I've just download BE 2010 (beta) I wonder how long does this software last for the evaluation period ? Do I have to re-deploy new agent in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 11 Feb 2010 | 4 comments
I need a solution I have a BE12.5 SP3 running with VMWare's VCB. Running the vcbMounter program with the appropriate switches I am able to backup one of the Virtual machines to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DillonConsulting | 10 Feb 2010 | 5 comments
I need a solution I got this message from my Brightmail Virtual Gateway       Verdict: Verdict Filter Policy Group ...
Forum Discussion by raketa | 10 Feb 2010 | 1 comment
I need a solution I followed the vSphere 4 instructions in the document entitled "Software update notes for Symantec Brightmail Gateway 8.0.3". I am able to configure the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sean Trowbridge | 09 Feb 2010 | 3 comments
Hi everyone, One limitation that I have encountered in BE, which I think other users have encountered as well, is that it is not possible to combine full VM backups with differential backups. For example: I have a 1 TB (Terabyte) file server. ...
Idea by gdassieu | 03 Feb 2010 | 4 comments
I need a solution Hi Everyone, I'm about to rebuild my existing SQL Server 2005 Std. 32 bit on my Windows Server 2003 Std R2 SP2, which is now used by the following ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 03 Feb 2010 | 3 comments
I need a solution I had a Symantec Endpoint server running on a Windows 2003 physical machine and decided to move Endpoint to a virtual machine so I installed a fresh copy of Windows ...
Forum Discussion by Jefffogel1974 | 03 Feb 2010 | 4 comments
I need a solution hello everybody, I can´t to do backup in my Media Server, in the Caso server the problem not occured. The problem occured only to tape, to disk it´s ok too. I ...
Forum Discussion by Alessandro Lopes | 02 Feb 2010 | 0 comments