Video Screencast Help

VMware

Results for VMware

I need a solution Hi,   We´re usin BE 12.5 but no AVVI, just plain old VCB for now. I believe there´s a "-F 1" or "-F 0" switch that can tell vcbmount to ...
Forum Discussion by jorgelopez | 10 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution Hi, When I back up a live/on vm and restore it, I would get an unplanned shutdown message after logging it.  Is this normal? ...
Forum Discussion by ado | 10 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution I want to run the VCB right on the Backup Exec media server.  Do I need to configure the VCB in any way or do I just need to install it? Thanks. ...
Forum Discussion by JRedmond | 05 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution Whenever we try to backup a virtual machine, we get the following exception:   V-79-57344-38721 - Failed to mount one or more virtual disk images.   ...
Forum Discussion by richlux | 27 Jan 2009 | 8 comments
I need a solution Is it still possible to use only vcb without the VmWare agent to backup an ESX server ?   I mean as for Backup Exec 11D !!   If possible is it ...
Forum Discussion by mauspe | 25 Jan 2009 | 11 comments
There has been a lot of information released regarding the synergies of Intel's VPro technology that used AMT and Symantec's Altiris Out of Band Management that utilizes those technologies for things such as reboots, power-on and ...
Article by Screenbert | 20 Jan 2009 | 2 comments
I need a solution Is or when will Update 3 be supported for the Agent for VMWare ?   Thanks   Brent 0 ...
Forum Discussion by Brent Zalewski | 19 Jan 2009 | 1 comment
I need a solution Hi there,   Can anyone with my question below??     Alternatively does the VMware agent work with Xen?   Many Thanks ...
Forum Discussion by Spec C | 16 Jan 2009 | 0 comments
I need a solution Trying to backup a virtual machine on a SAN I receive following error:   Final error: 0xe000954c - An error occurred while running the VMware ...
Forum Discussion by Norbert PORSCHE-ULLY | 13 Jan 2009 | 0 comments
I need a solution Hi, We are currently evaluating the VMWare agent before purchasing it. Everything works fine, I can backup and restore complete VMs.   The problem ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AscomITNL | 09 Jan 2009 | 3 comments