Video Screencast Help

Windows

Results for Windows

I need a solution Wake on lan was working a few weeks ago. Now it won’t work. I go to the DS console and click wake up. But non of the computers power on. I have a computer on my lan ...
Forum Discussion by esextod688 | 19 Jun 2009 | 3 comments
I need a solution I am currently running Exchange 2000 & Brightmail 6. I am going to migrate to Exchange 2007 on a dedicated server. I read some post, I found I can only use ...
Forum Discussion by Clear-Two | 19 Jun 2009 | 6 comments
I need a solution Good afternoon all, I tried to install the new BEWS 12.5 SP3 on a CAS server via Live Update and it failed with the error below. I've tried to install it with a ...
Forum Discussion by Chris_L | 19 Jun 2009 | 1 comment
I need a solution 11d SP3: A backup job for continous transaction backup for exchange has been created some month ago and could not be canceled. If I right click the job and want it ...
Forum Discussion by SaschaK | 18 Jun 2009 | 0 comments
This article will cover features of Exchange 2007 and the installation of Exchange 2007. With introduction of new roles (i.e. Edge, Hub and 64 bit) this environment really makes Exchange email platform more stable and secure. Why you need upgrade to ...
Article by Ram Champion | 18 Jun 2009 | 0 comments
I need a solution Ok here is my problem. I have 2 media servers and both have SCSI attached tape drives. they share san storage for D2D backups. my goal is to have site A run a ...
Forum Discussion by aamoreICAT | 18 Jun 2009 | 2 comments
I need a solution I created an SEM server with an external SQL database server.  I found out that I named the server with a name over 15 characters and when it was joined to the domain ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JoJo2000 | 18 Jun 2009 | 3 comments
I need a solution Here is my situation, I have a resource that is monitors a specific file. Every monitor cycle, if the file exist, VCS returns exit code 100. Now that is beeing ...
Forum Discussion by michpomm | 17 Jun 2009 | 2 comments
I need a solution Hi, I use the NS to roll out patches to our servers, and I have gotten a problem with the MS09-018, anyone else that experience problems with this patch? The ...
Forum Discussion by Vegard | 17 Jun 2009 | 1 comment
I need a solution Helo to all, I have a few questions concerning SMSMSE. 1. All my customers (running SEP11 Server & client together with SIFMSMSE 6.0.8.262 on W2K3 SBS SP2) ...
Forum Discussion by Rolf Niedhorn | 17 Jun 2009 | 11 comments