Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Best Practice

Results for Best Practice

I need a solution Appliance was R2, was upgrading to R3 twice, once in September and once again at the end of October. Ops center crashed on the first appliance. 3 months ago I was ...
Forum Discussion by mcutechadmin | 21 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Folks, I get this email below from my Symantec Messaging Gateway v10.5.1 intermittently during off-peak hours: The swap space utilization on the following ...
Forum Discussion by John Santana | 21 Dec 2014 | 0 comments
The Technical Services team for Backup and Recovery have produced a number of documents we call "Blueprints". These Blueprints are designed to show backup and recovery challenges around specific technologies or functions and how Backup Exec ...
Article by GFK | 20 Dec 2014 | 0 comments
The Technical Services team for Backup and Recovery have produced a number of documents we call "Blueprints". These Blueprints are designed to show backup and recovery challenges around specific technologies or functions and how Backup Exec ...
Article by GFK | 20 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hello Experts, We have 2 virtual exchange servers 2013 .Node 1 and Node 2. We have configured DAG and DAG virtual's IP is also configured. Right now our ...
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 20 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution We are using Symantec NetbackUp 7.6.0.1 in Windows Server 2008 R2 and I have a problem regarding backing up our file data. Our File data is composed of *.pst's, ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 20 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution How should we check the Configuration of the OS installed on Netbackup appliance or is there any other way of checking the Netbackup version, Installation path ...
Forum Discussion by adivya1 | 20 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I have been using Netbackup for years and I just installed Check Point's Identity agent and there appears to be a conflict in ports used. I opened a ticket with ...
Forum Discussion by JGrabow | 19 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution I have just installed a Netbackup appliance for the first time and have a couple of questions. The Applaince was insalled as a dedicated Media server pointing to a ...
Forum Discussion by yobole | 19 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone, I'm have SMP running Asset Management Solution and Inventory Solution only. I'm working with Software Licenses. One of the steps ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Dec 2014 | 1 comment