Video Screencast Help

Best Practice

Results for Best Practice

I do not need a solution (just sharing information) Good night, I wonder if anyone can help me, I'm trying to create a query in OpsCenter so he can show me only the backups ...
Forum Discussion by Vitor.cammpello | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, just wondering if anyone have a test plan , check list , watch out list, what to verify after upgrade etc that can be used a starting point? I did see few ...
Forum Discussion by skhs | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello Experts, We have the below enviornment. 1:- Master Server:- Windows 2008 R2 (Physical) 7.6 2:- Media Server:- Solaris 11 (Virtual) 3:-Media Serer ...
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 17 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution Hi, I need to migrate a Enterprise Vault 11 server running on a Windows 2008 R2 server to a Windows 2012 R2 server. Actually we are doing only Exchnage Journal ...
Forum Discussion by Eneko | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, Could somebody clarify something for me please? If I have a licence for "Symantec Backup Exec 2012 for Windows Servers" am I legally entitled to ...
Forum Discussion by H. | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello Sym-People, Recently we have installed a new Sharepoint 2013 farm which consist of the following systems: 1 Application node 2 WFE nodes 2 SQL ...
Forum Discussion by Borealis | 17 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, I have a server machine installed successfully with SEP client. Its gets update successfully. I can see the Greendot in the client side. But the ...
Forum Discussion by farooq | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, Kindly note that when backing up the Data and Catalogs folder the job is failing with the following error. Fimal error: 0xe00084af - The direcory or file ...
Forum Discussion by lanloun | 17 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution We have just migrated to Netbackup from Backup Exec . However we still have a large number of tapes stored away in backup exec format which will need restoring from in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yobole | 16 Dec 2014 | 5 comments