Video Screencast Help

LiveUpdate

Results for LiveUpdate

I need a solution Hi,   I'm running SEPM 12.1.4013.4013 and clients are on 12.1.3. I have a situation whereby I would like to download GUP content manually. I realise ...
Forum Discussion by _Steve | 02 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution I have two SEP servers newly (not customized yet) installed with embedded databases and replicated on Windows 2012 R2 Standard servers. No internet connection for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by r_e_n_e | 26 Jun 2014 | 11 comments
I need a solution Bonjour,  Mon but est d'installer un  second serveur  Symantec Endpoint Protection Manager pour un sous réseau. C'est à dire,je veux que mon second ...
Forum Discussion by bassanjerome@gm... | 20 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hello. I've been using the same GUP's for about two years now with no problems to speak of. However, I've recently noticed that the SharedUpdates ...
This issue has been solved
Forum Discussion by _Steve | 20 Jun 2014 | 6 comments
I need a solution Hello,    Impossible for me to update my SEPM server. After reinstallation LiveUpdate packages are in the Download LiveUpdate directory , however my SEPM ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tetard24 | 19 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution Bonjour,   Impossible pour ma part de mettre à jour mon serveur SEPM. Après une reinstallation de LiveUpdate, les packages sont bien télégargés dans le ...
Forum Discussion by tetard24 | 19 Jun 2014 | 12 comments
I need a solution Buenos dias; Estimados acabo de hacer la instalacion de la herramienta de Symantec Messaging Gateway y me encuentro en la parte de la configuracion inicial, pero ...
Forum Discussion by Carlos Absueta | 19 Jun 2014 | 6 comments
I need a solution Hello, I am having a strange problem on SBS 2011 (Windows 2008 R2) with LiveUpdate and SEPM. The download begins but then timeouts. No content ...
Forum Discussion by Thomas Buhr Haugsted | 18 Jun 2014 | 10 comments
I need a solution Hello! We are facing following issue: We are running a SEPM with 12.1.4023.4080 on a Windows 2008 R2 Server. The clients have installed Windows 7 and ...
Forum Discussion by stmueller | 17 Jun 2014 | 8 comments
I need a solution I am running SEPM 12.1.4013.4013 on Windows Server 2008 R2 Enterprise on a 50/10mb connection.  I have 75 clients that are disbursed throughout 13 different locations ...
Forum Discussion by jhecker | 11 Jun 2014 | 11 comments