Video Screencast Help

LiveUpdate

Results for LiveUpdate

I need a solution Hi I am currently running SEPM v11.0.5002.333 with LUA 2.2.2.9. I have one Management Server at my head office with Live Update Administrator downloading updates ...
Forum Discussion by erikace | 16 Mar 2010 | 2 comments
I need a solution This is not an issue with constant high CPU usage, lets get that clear now.  We are seeing disk and CPU spikes on a regular cycle that can be tracked back to the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xnih | 16 Mar 2010 | 11 comments
I need a solution Hi all, We have an installation with 2x scanners and one control center. We have upgraded first the 2x scanners to 9.0-20 without any issues. When ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nia | 16 Mar 2010 | 9 comments
I need a solution I noted that within the LiveUpdate policy that you can specifiy both internal server as the liveupdate source but can also specify Symantec LiveUpdate server as the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Micah H | 16 Mar 2010 | 3 comments
I need a solution My app control blocked this today  --is it legit? I've never seen this happen before on any other computer, and there's nothing being installed or setup as ...
Forum Discussion by ShadowsPapa | 15 Mar 2010 | 3 comments
I need a solution I have an issue where servers running SAV CE 10.2.4 (or 10.2.0, for that matter -- but I'm in the process of updating those) do not update automatically from the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mclemson | 15 Mar 2010 | 5 comments
I need a solution We just replicated our old End Point Protection Manger server (11.5) over to our new Windows 2008 R2 server.  We assigned all our polices over to the new server and ...
Forum Discussion by anthonymel | 13 Mar 2010 | 12 comments
I need a solution I need to execute Intelligent Updater in some computers. Normally when executing it a new window appears asking if you really want to execute the update, and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by silvana | 12 Mar 2010 | 7 comments
I need a solution I have SAV Corporate Edition 8.1 with about 100 clients in their own group. Symantec System Center is version 5.0, and I can see all of the clients in the console ...
Forum Discussion by Lane McMullen | 11 Mar 2010 | 13 comments
I need a solution Hi, I have one question about the update proces of Norton AntiVirus 10. All server are up to date with right definitions. On the Sytem Center Console, I have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ezekyl | 11 Mar 2010 | 5 comments