Video Screencast Help

LiveUpdate

Results for LiveUpdate

We've always used Symantec AV Products at our Company. In February 2008 I got awarded the responsibility of upgrading our domain wide AV Software from SAVCE 10.x to SEP 11 MP1 ( AV & Antispyware components only). I was tasked with planning ...
Article by brav | 28 May 2009 | 1 comment
Procedure: Start > Run > drwtsn32 The Location: “C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson” is where we have Dr. Watson logs generated drwtsn32.log (basic application & process log) ...
Article by Kedar Mohile | 28 May 2009 | 3 comments
I need a solution Hi all, I've just setup a LiveUpdate Server and configured the Distribution Center URL to be http://servername.domain:7070/clu-prod Now all of my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Silent Knight | 27 May 2009 | 3 comments
I need a solution We're using SEPM v11.0. Yesterday morning when I logged on to my laptop I was alerted by the SEP Client that my virus definitions were out of date - the ...
Forum Discussion by McCullochs | 27 May 2009 | 4 comments
Currently the GUP feature of Symantec Endpoint Protection can only be enabled by making a computer's name or IP address match the GUP name or IP address defined in a LiveUpdate policy applied to that host.  When managing literally hundreds of branch ...
Idea by MichaelHornung | 26 May 2009 | 2 comments
I need a solution I work at a company with hundreds of branch offices.  We're currently deploying SEP 11 MR3.  We have the branches broken out by region; regions have Live Update ...
Forum Discussion by MichaelHornung | 26 May 2009 | 8 comments
I need a solution I have installed a SEPM Console on my Windows Server 2003 R2 Standard Edition server, and I could deploy the SEP client with no problem. The SEPM is downloading the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fcoperezhn | 26 May 2009 | 5 comments
I need a solution Hi guys, I hope someone can help with this - I posted this a week ago but noone has come back and the situation is getting desparate now!! I installed the ...
Forum Discussion by diewrecked | 26 May 2009 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, after i read all documents and some of the discussions here i still don't have the master plan ;) We currently have 8 sites (and server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by steppe | 26 May 2009 | 20 comments
I need a solution Hi, We have an unusual scenario where (due to security) the Endpoint client on a laptop is not permitted to connect to Symantec or parent server. But it can ...
Forum Discussion by raymondko | 25 May 2009 | 6 comments