Video Screencast Help

LiveUpdate

Results for LiveUpdate

I need a solution Dear All, I found that around 95% of SEP client their virus definition was Mar 22, 2009.  So I try to upgrade the SEPM to MR4 and remanaged all client to the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fanki | 06 Apr 2009 | 3 comments
I need a solution Hi Symantec I have been slowly installing SEP MR4 on our agencies PC's now for the past month everything has been going well to this morning. First ...
Forum Discussion by Ryk_8472 | 06 Apr 2009 | 2 comments
I need a solution In the Event log, I get the event, "The LiveUpdate service entered the running state."  It stops several seconds later.  The process starts all over about 6 ...
Forum Discussion by drew at NF | 06 Apr 2009 | 4 comments
I need a solution Hello, We are running SEP11MR4 with LiveUpdate 3.3.0.69. When the Client is exported from the SEP Console the LUSETUP.EXE has a ...
Forum Discussion by LndnMike | 06 Apr 2009 | 10 comments
I need a solution We use User Mode. We have two stories from Symantec support on definition updates: 1. The PC never gets def updates when installed in User Mode until the first ...
Forum Discussion by RAJP | 06 Apr 2009 | 6 comments
I need a solution We have SEP11.0.4014.26 running on our server and workstations. Our LAN is connected to the WAN through a Firewall (Cyberoam CR50i) that includes Antivirus protection. ...
Forum Discussion by krishnadas.09@g... | 06 Apr 2009 | 8 comments
I need a solution hi i install the symantec endpoint protection 11 mr4 sp1 in network without internet connection. i want to update my def on the server manually. i download the ...
Forum Discussion by kobya | 05 Apr 2009 | 20 comments
I need a solution Hi, We have a problem with our LiveUpdate Administrators since upgading to version 2.2.1.13 Everything worked fine on the previous version 2.1 but now some of ...
Forum Discussion by brav | 03 Apr 2009 | 9 comments
I need a solution Anyone out there can help me? I was sucssecfully running SEP in my network system, everythings is running fine but some pc's got a problem. This PC's hang ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sadis | 01 Apr 2009 | 5 comments
I need a solution Dear All, I just installed the Live Update Administrator on a server which is 2003 platform.  Symantec Endpoint Protection Manger was installed on the same server ...
Forum Discussion by Fanki | 01 Apr 2009 | 2 comments