Video Screencast Help

LiveUpdate

Results for LiveUpdate

I need a solution I installed SEP 11 unmanaged client on Windows Vista home primium. I am not able to live update. The error code is "live update start failed with error code ...
Forum Discussion by sagarm | 26 Mar 2009 | 3 comments
I need a solution I get the following error: Symantec LiveUpdate Failed LiveUpdate was unable to update virus and security-risk definitions on your computer.  Make sure that ...
Forum Discussion by awill91594 | 25 Mar 2009 | 33 comments
I need a solution I've checked all the settings, and it's set to run every 4 hours to try to download updates, but it never does.  Yet, if I manually start liveupdate, it ...
Forum Discussion by michellemiller | 24 Mar 2009 | 86 comments
I need a solution We have a very real-time system and have found that when Live Update runs, we can no longer be close to real-time.  I've finally figured out how to change ...
Forum Discussion by TerryS | 24 Mar 2009 | 1 comment
I need a solution Hi all. I have had to create sub groups for all my groups so that servers can be placed in here which will have a different scheduled scan time assigned to it. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by outrunred | 24 Mar 2009 | 2 comments
I need a solution I have rolled out the same install package to 7 different Win2k boxes (servers and clients) all with the same policies and there is one server that refuses to download ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Adrian Iwanczuk | 20 Mar 2009 | 4 comments
I need a solution I have 40% of our clients who are on 'Eraser: 0.0'.   THis is causing a problem, because the same clients are reporting a Red error in SEP Clients since ...
Forum Discussion by M Smitherss | 19 Mar 2009 | 9 comments
I need a solution We are testing the SEP11 product once again and have seen some performance issues improved with the latest revision. One issue we noticed now is that Live Update runs ...
Forum Discussion by thatdude | 19 Mar 2009 | 15 comments
I need a solution Hi all, I'm hoping that someone can help me with this. On our original Installation of SEP 11 MR3, we had the liveupdate administrator installed on the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PaulSte | 19 Mar 2009 | 2 comments
I need a solution Hi. I'm runn SEP 11 on a server in location 1 with about 5 clients on the LAN and everyting works great! We have a second location with 2 desktops.  I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by wma | 18 Mar 2009 | 1 comment