Video Screencast Help

Spam

Results for Spam

I need a solution Hi, We have Novell Groupwise as our Email servers. We have just installed SMG and everything seems to be working fine, except that the Daily Spam Quarantine ...
Forum Discussion by Sid Verma | 08 Apr 2013 | 1 comment
I need a solution Hi can someone help I looking for a trial version of the Symantec Scan Engine to use with Trustwave's MailMarshal SEG, I have tried looking at the download site ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BCOT SysAdmin | 02 Apr 2013 | 16 comments
We've recently been experimenting with the quarantining Suspected Spam messages and submitting them to get Customer Specific Spam definitions created.  One issue I've run into is not being able to see any of the URLs that are referenced in the ...
Idea by MattTh | 22 Mar 2013 | 0 comments
I need a solution Hi, My goal is to trigger a SEP notification message which includes a URL link to an internal web page whenever a user sticks a USB storage device on his/her ...
Forum Discussion by wavila | 15 Mar 2013 | 7 comments
I need a solution External sources are sending emails internally and making it look like its coming from an internal user. When I track it, it is from an external server. I block the ...
Forum Discussion by _Ryan_ | 12 Mar 2013 | 4 comments
I need a solution Hi I have purchesed Symantec Endpoint Protection 12.1 for my client PCs. I know when installing on the 2011SBS it wil add the exceptions required for Exchnage ...
Forum Discussion by revenge of the cream | 12 Mar 2013 | 3 comments
I need a solution Hello, I get about 20 emails a week from people  whose names I know but these aren't coming from them.   The real email address these fake emails are coming ...
Forum Discussion by boe1 | 10 Mar 2013 | 3 comments
I need a solution Hi, We have a problem about mail security,we saw an issue about our mail clients, We have a user who name is ayse mehmet.She has an email address which is ...
Forum Discussion by yilmazt | 07 Mar 2013 | 1 comment
I need a solution I cannot deploy client from the server SEPM console (v 12.1.2015.2015 running on Windows Server 2003 EE SP1). I'm getting the following error: There is no ...
This issue has been solved
Forum Discussion by obnetadmin | 20 Feb 2013 | 8 comments
I need a solution Hi, I would like to know how the mail flow works for Symantec Brightmail 9.5.4  i.e - which policies it takes first. Currently I have SMG 9.5.4 below ...
Forum Discussion by 5h4h | 21 Jan 2013 | 2 comments