Video Screencast Help

Spam

Results for Spam

I need a solution Hi All, This is my first forum post , apologizes if this not right forum to post this. Planning to upgrade from version 10 to version 11. I want to do GPO ...
Forum Discussion by ITMASTER | 26 Jan 2011 | 6 comments
I need a solution Hi, I have a query with the SBG...If the sender sending an email to 50 recipient that is OK but if he want to send email 51 recipient then the SGB will block the ...
Forum Discussion by ZIAK | 20 Jan 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, a while back I decided to play the old CoD4 (Modern Warfare 1) on my PS3. Please note that this is LONG. This is not meant to be a story, but an idea of what ...
Forum Discussion by MixMasher | 20 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution basically i'm creating a new thread for this because i haven't found anything recent on it. i'm assuming since the problem still exists there has been ...
Forum Discussion by MJ____r3286 | 20 Jan 2011 | 2 comments
I need a solution I heard there was a virus called "GregoryLigatt.b" that is making the rounds. Has anyone heard of this fraud or if SEP protects against it?  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustaUser2011 | 18 Jan 2011 | 4 comments
I'd like to see the ability to report out whether or not users have configured their personal good and bad senders lists.  Something simple, but not too intrusive, would be ideal, such as total senders configured, or senders configured per user. ...
Idea by arrow_203 | 10 Jan 2011 | 0 comments
I need a solution Hello, We have configured personal bad / good sender lists for our SBG instance.  I would like to find a way to report out whether or not this feature is being ...
Forum Discussion by arrow_203 | 10 Jan 2011 | 1 comment
Posted on behalf of Mathew Nisbet, Malware Data Analyst Over the 2010 Christmas holiday, the level of spam in circulation has dropped drastically. For example, at the time of writing, the amount of spam hitting our spam honeypots is the lowest it ...
Blog Entry by Paul Wood | 04 Jan 2011 | 0 comments
I need a solution Hi there, we have recently renewed for 3 years our Symantec Endpoint Protection Suite at our offices, and got hit by this: ...
Forum Discussion by pweasel | 03 Jan 2011 | 6 comments
I need a solution After replacing sylink (new+mp2 server 11.0.6 )  some clients are not shown in the SEPM , But at the client side it shows  green the old server  version 11.0.5  ...
Forum Discussion by supportsib2 | 29 Dec 2010 | 5 comments