Video Screencast Help

Spam

Results for Spam

I need a solution Just upgraded to the Brightmail appliances. I have the default policy set to send any emails with unscannable attachments to the spam quarantine. The majority of ...
Forum Discussion by DVizzle | 14 Jun 2010 | 4 comments
I need a solution We have been receiving a lot of spam lately. Typical message headers look like these: Received: from BMGATEWAY (192.168.168.7) by servzen-clt.zenmonics.local ...
Forum Discussion by zenmonics | 13 Jun 2010 | 5 comments
I would like the ability to use multiple ldap sources to query for email routing mailhost destination? Eg. There is a requirement in a very large environment for all email users to have the same email domain. The business units are split all over ...
Idea by zer0 | 02 Jun 2010 | 2 comments
I need a solution Just to share, I thought I'd answer my own posting. SBG 9.0.10.  Enabled probe accounts and is working well.  Over 50% of recipients are invalid, so there are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cricket17 | 26 May 2010 | 1 comment
I need a solution I have a strange situation with a user who has sent a message with an incorrectly formatted email address. Perhaps a paste of the DSN the user received is the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arrow_203 | 25 May 2010 | 11 comments
I need a solution Hello, I'm a Systems Administrator for a company that offers specialized search results on the Internet.  One of our features is that users can sign up for ...
Forum Discussion by Cloverleaf | 25 May 2010 | 2 comments
I need a solution I installed SEP 11.0.6 on one of our machines running Windows 7 x64 and keep getting a DWH.....tmp virus being detected in the TEMP directory. I know that this was an ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ALyman | 21 May 2010 | 6 comments
I need a solution My weekly scan (windows vista) freezes my computer when it hits one particular file (WmiPrvSD.dll) about an hour into the scan.  Symantec keeps going, but the rest of ...
Forum Discussion by pwcaulfield | 16 May 2010 | 4 comments
I need a solution I'm having an issue with our Brightmail gateway. Since we upgraded from v8 to v9 I am no longer able to release a message from the spam quarantine. ...
Forum Discussion by nblerman | 14 May 2010 | 9 comments
I need a solution Spam defintions in symantec brightmail gateway are not updated from 12 days.In the dashboard its showing 12 days ago .What is the reason ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prasad.ganta | 12 May 2010 | 7 comments