Video Screencast Help

Clustering

Results for Clustering

I need a solution Hi Guys, Running VCS 5.1 on RHEL using only NFS storage within a VMware ESX environment.  The documentation for CPS states: In short, the CP server functions ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Joe Armstrong | 19 Apr 2011 | 2 comments
I need a solution Here is the scenario that I am attempting. I have an Oracle RAC 11g cluster running on Linux and using NB 7.0 client NB 6.5 Server. I have the same environment ...
Forum Discussion by bsb | 19 Apr 2011 | 2 comments
I need a solution It is three node cluster         GAB WARNING V-15-1-20035 Port h attempting to kill process due to client process failure GAB WARNING V-15-1-20138 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by svvis | 09 Apr 2011 | 3 comments
I need a solution Hi All i want to give vcs exam for unix  i heard that to pass 250-251 we need to pass 250-250 i.e. VxVm exam is it true? and also is there combined ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sam321 | 09 Apr 2011 | 2 comments
I need a solution The documentation for this procedure uses vxlu commands which I will not be able to use in this environment.  The procedure states the VX packages must be re-installed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by k.lewis | 08 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution i am installing oracle CRS on sfrac when i run the precheck script  ./runcluvfy.sh stage -pre crsinst -n TEST1,TEST2 -verbose  with oracle user it gives ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sam321 | 05 Apr 2011 | 8 comments
I need a solution why do we require ClusterService group is it necessary to have it or cluster can work without it also what are the steps to build it manually? Regards ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sam321 | 03 Apr 2011 | 5 comments
I need a solution i m building sfrac  following are steps i used to add ora_priv resourse to my configuration -bash-3.00# haconf -makerw -bash-3.00# hares -add ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sam321 | 31 Mar 2011 | 4 comments
I need a solution following is my configuration bash-3.00# hastatus -sum   -- SYSTEM STATE -- System               State                Frozen   A  TEST1       ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sam321 | 29 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution Hiya, I have a setup that I need to 'fix'... Currently it appears the servers have RDAC/MPP as the primary multipathing , however for what ever ...
This issue has been solved
Forum Discussion by guyver-t1 | 28 Mar 2011 | 1 comment