Video Screencast Help

Clustering

Results for Clustering

I need a solution Under Backup Selection List, the clustered node that currently 'owns' the cluster does not list the drive representing the cluster (it's the E: drive). ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alice Stewart | 21 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution we have SFW w/ Cluster Option and the MSCS quorum is a dynamic volume. OS is Windows 2003 64-bit i'm trying to recover the whole cluster (two nodes) in a DR ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Joseph Lai | 21 Mar 2011 | 2 comments
Today we will try to configure SSH for ""sun OS"" and ""rhel"" because if you dont want that installer will ask you the password again and again( of remote machines ) while installation of Veritas Storage ...
Article by Zahid.Haseeb | 18 Mar 2011 | 0 comments
Today we are going to configure a basic scenario the SQL HA/DR.  Veritas Cluster Server HA/DR provide failover of applications and databases within a data center or to remote data centers . In the below activity we try to show the database failover to ...
Article by Zahid.Haseeb | 11 Mar 2011 | 0 comments
I need a solution Hi All, Thank you once again for your time and attention during the Veritas Operations Manager (VOM) presentation during our recent User Group meeting held at the ...
Forum Discussion by Paul A. Armstrong | 09 Mar 2011 | 0 comments
I need a solution Hiya, I've been tasked with splitting are large CFS cluster (SLES11/SFS 5.1), no application service groups thankfully, just CFS sg's... I've ...
This issue has been solved
Forum Discussion by guyvert1 | 09 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution there was a .stale file concept in vcs 4.1  is it the same in vcs 5.0 and 5.1 if not what has replaced it regards Kuldeep ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sam321 | 06 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution Hi, I have a three node cluster (Win2K8R2) with 3 instances of SQL Server 2008 (each on one node of the cluster.) Two of these instances need to participate in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sheldonl | 04 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution I have a SLES 10 server that runs very hot with VCS running.  What's weird is that if I bring up VCS, with no service groups online, the load is fine, but when I ...
Forum Discussion by theplum | 01 Mar 2011 | 5 comments
I need a solution I'm running a series of recently-mandated Nessus scans on some of our database VLANs. VCS clusters are going into failover with message traffic below. ...
Forum Discussion by pophop | 23 Feb 2011 | 1 comment