Video Screencast Help

High availability

Results for High availability

I need a solution As per thread title,  I am trying to configure the VCS SRDF agent to use multiple remote symapi servers. I have found a symantec whitepaper which describes exactly ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RobBates | 25 May 2011 | 1 comment
I need a solution Hi Everyone, How does everyone take using cloned windows images as secondary cluster (using SFWHA) nodes of the primary (clone source)? Using maybe something from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shahfar | 23 May 2011 | 1 comment
I need a solution Hi all,  I am currently installing a 3 node Netbackup 7.1 cluster, on a VSF HA 5.1 SP2 on Windows 2008 R2 (SP1). The installation went fine and failover of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fred2010 | 22 May 2011 | 2 comments
I need a solution Currently I have a 6 node cluster (5 active, 1 passive) running SQL 2003. I would like to perform a rolling upgrade of all the nodes clusters from SFWHA v5.1 GA to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dsaulsbe | 18 May 2011 | 1 comment
I need a solution Hi everybody, I was looking for a solution to set limits for I/O usage on VxVM volumes, but couldn't find anything that fits my requirements. Maybe one of you ...
Forum Discussion by Markus B | 18 May 2011 | 0 comments
I need a solution Hi Everyone, I have a cluster setup where I have a 2 node primary SF CFS for RAC cluster (for RHEL) and a single node as DR for the same. I am suing VVR to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shahfar | 18 May 2011 | 8 comments
I need a solution Hi Everyone - another question about Dynamic Mirrored Quorum Disks on SFW & campus clusters: I understand the procedure for setting up MS Failover Cluster on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DanielK1981 | 17 May 2011 | 3 comments
I need a solution Does anyone have the correct procedures to add a new node to a existing SFWHA v5.1 SP1 Cluster? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dsaulsbe | 15 May 2011 | 3 comments
I need a solution Hi! I've noticed a problem in VOM 3.1, which basically makes it unusable for me right now for configuring a VCS cluster. I've tried reinstalling ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ANWB ICT | 12 May 2011 | 1 comment
I need a solution   hi, I need to configure an IPv4 and IPv6 dual stack NIC/IP resource with multinicb, however even though the release notes for 5.1 state that this is supported I ...
Forum Discussion by eeilbar | 03 May 2011 | 2 comments