Video Screencast Help

System Recovery (core)

Results for System Recovery (core)

I need a solution I have moved my BESR (Windows Server edition) backups from my file server to my media server. Now it still has the old backup destination as the default and ...
Forum Discussion by metincit | 16 Mar 2011 | 7 comments
I need a solution Hi, for the Symantec Back-up Exec System Recovery Software can you please list the main difference (s) between the Small Business Server Edition and the Server ...
Forum Discussion by Shammah | 14 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution I found that SSR 2011 supports GRT of Exchange, Unstructured Files and Sharepoint Docs but no support for GRT of SQL. Is my research correct? Any plan for this ...
Forum Discussion by merrimacchgo | 09 Mar 2011 | 1 comment
I have seen it were if you are using Data Domain Storage and both media server and SAN media server happens to use same disk pool. During the restore process, sometime SAN media server is assigned as the restore server and restore will fail. I have ...
Idea by jamesyoo | 04 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution When using the Symantec Installation Manager to install Symantec Backup Exec System Recovery SP2, on the "Notification Server Configuration" screen, It ...
Forum Discussion by mike.drummie | 01 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution Hi,   I am referring to a post with the same title from the PGP Whole Disk Encryption for Macintosh forum from March 31, 2010. I'm having the same issues ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Santa2000 | 27 Feb 2011 | 4 comments
I need a solution 1. NO ONE IS ANSWERING THE PHONE ANYWHERE AT SYMANTEC 2. YOUR PHONE SYSTEM IS REPORTING 1 MIN THEN OVER AN HOUR 3. I WAS ON HOLD OVER TWO HOURS 4. I HAVE ...
Forum Discussion by dnoble@aspdd.com | 24 Feb 2011 | 7 comments
I need a solution We are using Backup Exec System Recovery 2010 (9.0.0.35656) Installed on Windows SBS 2003.   When we back up the backup hangs at 5%. When we run Vssadmin ...
Forum Discussion by Tomthegeek | 18 Feb 2011 | 6 comments
I need a solution Backing up a server we get the following errors: File is in use: \\server.domainname.net\C:\Program Files\Symantec\Symantec Endpoint Protection ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Klingonwork32 | 14 Feb 2011 | 2 comments
I need a solution I have a trial version of BESR Server Edition 2010, which I'm using on an HP Proliant DL360 G7 that was running Windows Server 2008 R2.  After making a bunch ...
Forum Discussion by FPLStuff | 05 Feb 2011 | 2 comments