Video Screencast Help

Training

Results for Training

I need a solution What is the best practice for tape backup? 1. Would it be recommended to remove tapes from the tape library magazine for safety storage else where? 2. For how ...
This issue has been solved
Forum Discussion by escoba | 29 Jul 2012 | 4 comments
I need a solution In Regards to the same article:  https://www-secure.symantec.com/connect/forums/sql-query-find-archived-messages-archive-item-size-specified-period How Can I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dushan Gomez | 29 Jul 2012 | 5 comments
I need a solution Dear tech three years later and I still have this problem confidence online utility driver incompatiability SEP edition 11 with WIN 7 x32 and there is no immediate ...
Forum Discussion by Hawaii Trainmaster | 28 Jul 2012 | 3 comments
I need a solution Hello, As I am trying to learn EV 10, I am facing al small problem. Archiving files is working without any problem. BUT, trying to find an archived file ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Oli4-44 | 26 Jul 2012 | 4 comments
I need a solution Dear All, I would like to  ask. If SEP 12.1 RTM will be upgraded to SEPM RU1 MP1, does it has a feature of going back to SEP 12.1 RTM? How it is done? May I have ...
Forum Discussion by Ishmael | 25 Jul 2012 | 7 comments
I need a solution I have a script that runs that needs to copy some files to the OS partion of my image. I used to use the D1P1 and D1P2 options in DS6.9 to make sure it went to the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by noodleNT | 24 Jul 2012 | 2 comments
I need a solution I have been trying in vain to create an image file that I can use on a range of Dell equipment (Latitude laptops, Precision and Optiplex Workstations), but to no ...
Forum Discussion by msassoon | 24 Jul 2012 | 5 comments
I need a solution Hi there, Just got EV FAS going at my work place, just a few questions some of you experts may know. We currently have 1.6 TB of files that needs to be ...
Forum Discussion by Chyn3s3boi | 23 Jul 2012 | 5 comments
I need a solution Okay, I am having a disagrement with my Infratstructure team on having NTP turned on a standard Server. I have the following configuration. 1. ...
Forum Discussion by usacc23 | 23 Jul 2012 | 7 comments
I need a solution How exactly does this work? I want a Back button in my workflow to just go back to the last step\page. However it seems to jump all the way back to the beginning of ...
Forum Discussion by noodleNT | 23 Jul 2012 | 1 comment