Video Screencast Help

arg175

Member Profile

Status: -
Member for: 6 years 13 weeks
Contribution Stats
1
Solution
16
Forum Threads
28
Comments
0
Blog Entries
0
Ideas
0
Articles
0
Videos
0
Downloads
0
Events
0
Groups Joined

arg175's Activity

Show:
New forum discussion 01 Nov 2012
I am using Brightmail as a SPAM filter.  Currently I am only using it to filter incoming email.  I want to start filtering outgoing email.  To do this will i have to change the certificate that my Exchange server has? Thanks
New forum discussion 17 Apr 2012
arg175 posted: Lync 2010
I just deployed a Lync 2010 server.  I just have one front end pool.  I am trying to find out what all needs backed up on it and want to use BE 2010 r3.  I have the SQL agent so I can get that.  I can not find anything other than powershells to get what i need backed ...
New forum discussion 17 Feb 2012
http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH178741 Any idea when this issue will be resolved?  Makes it extremely long to restore VM's over LAN. 
New forum discussion 29 Jun 2011
I just got a new tape lirbary to use with Backup Exec 2010 R2.  The old librbary worked fine with Backup Exec.  When trying to add the new libabry it gives me an "access is denied" error.  It let me add the tape drives without an issue. Any thoughts our ...
New forum discussion 24 Feb 2011
I recently upgraded my Brightmail SPAM filter from 8.0 to 9.0.2 without any issues.  I am now getting emails blocked that are clean emails because of the following attachment.  winmail.dat. This is hitting against the Archive Attachment list.   
New forum discussion 10 Feb 2011
arg175 posted: EV 9.0.1
I just had my EV server upgraded yesterday to EV 9.0.1.  I am not tyring to udpate my Outlook 2010 client with the new plugin.  I am getting the follwing error: "Outlook 2010 or later is installed on this computer.  You must install the Enterprise Vault HTTP-Only ...
New forum discussion 03 Feb 2011
arg175 posted: RDM Backup
I have Backup Exec 2010 R2.  I am currently backup my VM's guest that have vmdk's with no problem.  I am doing this over the fibre network as well.  I have some VM's that have RDM's running in virtual mode.  Can I back these up with BE 2010 and can I get ...
New forum discussion 13 Sep 2010
Currently we are running a VM of Brightmail 8.0.3, we are looking to upgrade it to 9.0.  Any suggestions on if we should upgrade the current version or build a new VM and import all the settings into the new one.  The documentation for the upgrade says it could take hours to do an ...
New forum discussion 13 May 2010
I just attempted to upgrade to 11.0.6A.  I am running and SQL database.  Install went with no erorrs.  When I am trying to login to SEPM i am getting the following error.  Look at attachment.