Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Blackfoottech

Member Profile

Status: -
Member for: 6 years 27 weeks
Contribution Stats
1
Solution
20
Forum Threads
35
Comments
0
Blog Entries
0
Ideas
0
Articles
0
Videos
0
Downloads
0
Events
0
Groups Joined

Blackfoottech's Activity

Show:
New forum discussion 19 Dec 2014
Hello, I have a fully functional test environment that I cloned my EV server to.  I did this so I could test the upgrade from EV 10.0.0 to EV 11.0.  My server is a Windows 2008 R2 SP1 server with SQL 2012 installed.  The upgrade went well but now the journal mailbox ...
discussion comment 17 Dec 2014
New forum discussion 17 Dec 2014
Hello, I am currently working through upgrading EV from 10.0 to 11.0 in my test environment.  The current EV server is a Windows 2008 R2 SP1 server with SQL 2005.  When I run the deployment scanner for EV 11.0 it fails on the version of SQL. How do I upgrade SQL 2005 ...
New forum discussion 17 Nov 2014
Hello, I am trying to figure out the best way to accomplish two goals with Enterprise Vault 10. 1.  Upgrade EV 10 to EV 11. 2.  Moving EV 11 to Windows 2012 R2 server and split out the SQL server to a separate Windows 2012 R2 server. I currently have ...
New forum discussion 09 Oct 2014
Hello, I have seen the discussions here about the SEPM Endpoint Status - Disabled showing for computers that have the firewall disabled.  We disable this firewall internally and I don't want to see these in the console if it's possible to exclude the firewall.  Is this ...
New forum discussion 23 Oct 2013
Hello, I have two databases on my Exchange server running Exchange 2010.  I am able to journal one of those databases with Enterprise Vault but not the other.  I posted on this topic a few months back but I am just getting back to this project. I have two regular users ...
New forum discussion 04 Sep 2013
Hello, I have a Windows 2008 R2 server with Exchange 2010 standard and a single mailbox database on it.  I have another Windows 2008 R2 server with Enterprise Vault  for Exchange v10.  I am journaling and archiving the email on the Exchange server successfully. I ...
New forum discussion 25 Mar 2013
I have had EV 10 in place with my Exchange 2007 server for quite some time and everything is working fine.  I am migrating to Exchange 2010 so I looked through your articles and followed them to set up a new EV mailbox on the new Exchange 2010 server and ran the 2 scripts in the doc and ...