Video Screencast Help

daliugrey 2

Member Profile

Status: -
Member for: 7 years 49 weeks
Contribution Stats
0
Solutions
6
Forum Threads
9
Comments
0
Blog Entries
0
Ideas
0
Articles
0
Videos
0
Downloads
0
Events
0
Groups Joined

daliugrey 2's Activity

Show:
New forum discussion 12 Jan 2012
Hi, sorry if this is rudimentary but not having done the original EV install just want some sanity check as I've only supported the existing infra. & didn't do the orgiinal install so I am parsing the install-config guide.  we are adding a new Ex2k3 SP2 server to the ...
New forum discussion 29 Sep 2011
but the doc http://www.symantec.com/docs/DOC4441 is not available. Does anyone have an alternate link? thanks 
New forum discussion 05 Sep 2011
our situation is much like Jean-Louis's as on the secondary DR EV server we are trying to remove, I've stopped Admin svce & Task Controller + directory svce (those were the only services found), then when I tried to remove the Task Controlller svce from EV console I get the error ...
New forum discussion 12 Jan 2011
Hi, Does anyone know where in EV 8 (SP2) one would configure logging ? We are finding on our exchange server in the Program Files\Enterprise Vault\OWA\Logging directory logs amounting to some 20GB. This was previously configured by another admin & as far as I know any logging ...
New forum discussion 13 Oct 2010
Hi, running EV 2007 SP 5. Have a user who's been here for a few years now (e.g. not a new user not getting captured by the provisioning task) who just reported she's never had EV. I verified this by logging into OWA & there's no OWA buttons available. She's in the ...
New forum discussion 31 Jan 2009
how does one restart netbackup svce on 10.4 OSX client installed with 6.5.2 clt version? We dont have access to the netbackup console & our nb client is not well-versed in Unix/Osx. Everytime we were asked to restart the netabackup request daemon I always ended up having to reinstall the ...