Video Screencast Help

ex5o5er

Member Profile

Status: -
Member for: 4 years 18 weeks
Contribution Stats
0
Solutions
12
Forum Threads
12
Comments
0
Blog Entries
0
Ideas
0
Articles
0
Videos
0
Downloads
0
Events
0
Groups Joined

ex5o5er's Activity

Show:
New forum discussion 28 Aug 2012
This is a likely a very simple question; when looking at Backup Selections, I have listed all my shares (icon with the folder and hand) and also the same item which is a regular folder (just the folder icon).  Thus, I have the option of selecting the same item twice - one as a share and ...
New forum discussion 06 Dec 2011
I am trying to install updates to a virtual server 2003 and receive the following error: Install failed with error code 1603.  Right click on the computer log to view logs for more information. There is no indication of an install or push from the logs. How do I ...
New forum discussion 07 Nov 2011
I have a small sharepoint farm that I am trying to backup.  However, I get the following intermittent error the causes the job to fail: SharePoint -- The job failed with the following error: The logon account that was provided does not have valid credentials. Ensure that the user ...
New forum discussion 18 Aug 2011
All of a sudden my backups are failing.  It seems that after I run a job, the VSS writers do not reset and remain in state 5: waiting for completion.  When I re-register the VSS writers using Symantic's script (the FIXVSS08.BAT) and restart the server - all the writers become ...
New forum discussion 05 Aug 2011
Is a restart is required for the following hotfixes for Backup Exec 2010 R3?  I know the name implys that a restart is not neccesary - but just want to make sure. 159961 159967 160008 161270 161390 162830
New forum discussion 27 Jun 2011
I have a task that I am sure most are doing.  However, I have yet to find a suitable resource to get started. Now that I have my backup jobs working on site, I would like to take one tape home each night with the previous night's backup jobs (or perhaps once a week).  I ...
New forum discussion 16 Jun 2011
I have just upgraded from Backup Exec 2010 sp1 to R3 and have upgraded all agents on my remote computers.  When backing up my sharepoint server I get a series of errors similar to the one below: V-79-57344-33925 - Error: WSS_Content_812f412e-692c-4982-921f-7411f1d50e96 is a ...
New forum discussion 18 May 2011
I am trying to back up Exchange 2007 on Server 2008 R2.  I am using a single job for this backup at a time that does not conflict with the online maintenance schedule.  The job starts OK then stops and the following error message appears: Snapshot provider error ...