Video Screencast Help

LBI

Member Profile

LBI

Status: -
Member for: 2 years 26 weeks
Contribution Stats
1
Solution
6
Forum Threads
14
Comments
0
Blog Entries
0
Ideas
0
Articles
0
Videos
0
Downloads
0
Events
0
Groups Joined

LBI's Activity

Show:
New forum discussion 05 Feb 2015
Hello, I don't know why but today, I have several users complaining that they had a message when opening Outlook that told them that Enterprise Vault Add-in had been disabled because not compatible with the EV server version. Nothing has changed, server or client ...
New forum discussion 18 Apr 2014
Hello, We just enabled OWA from external connections. Everything is working fine with OWA from internal connections (Icons, contextual menus, items retrieve, etc). But from "outside", archived items can not be opened. And icons are not ...
New forum discussion 17 Apr 2014
Hello everyone, We noticed that .mdc file size in Vault Cache folder is nearly 50Go! (Maybe not for each user but for a good number of them.) Is that normal? Please note that Desktop Policy is set to "store only items that user opens", max size = 30Go. User's ...
New forum discussion 15 Apr 2014
Hello, We just upgraded our EV platform (one server on W2008 R2, EV 10.0.1 > 10.0.4). Everything seems fine except on one user (Outlook 2003, EV client 10.0.4, mailbox on Exchange 2003 server). He can open emails that have been archived by this new version but he can't ...
New forum discussion 16 Oct 2013
Hello to everyone, I just noticed that when I run a classic Windows Search (Windows 2003), archived files (or placeholders) won't show in the results. I thought they should. Can you help me to solve this? Thank you. > File System : Windows Server 2003 ...
New forum discussion 23 Jan 2013
Hi everyone, Some of the folders we activated for archiving are not processed. We found this error message in Event Log: ============= Event ID : 40980  - Source : Enterprise Vault - Task Category : File System Archiving Task "The folder attributes ...