Video Screencast Help

MickBoosh

Member Profile

Status: -
Job Title: ICT Infrastructure Analyst
Member for: 5 years 22 weeks
Contribution Stats
4
Solutions
33
Forum Threads
76
Comments
0
Blog Entries
0
Ideas
0
Articles
0
Videos
0
Downloads
0
Events
0
Groups Joined

MickBoosh's Activity

Show:
New forum discussion 20 Sep 2013
Hi, Trying to backup sql db's. Small clip from dbclient. Remote registry is running. 09:24:45.360 [1256.6648] <16> writeToServer: ERR - send() to server on socket failed: 09:24:45.360 [1256.6648] <16> dbc_RemoteWriteFile: ERR - could not write progress status ...
New forum discussion 10 Jul 2013
Hi, Our Exchange 2010 server is not reporting full backups. The backups are successful (status 0) and the backup image is available in BAR console. It's just the exchnage console is not reporting that there has been a full backup. Has anybody else experienced this? This isn't ...
New forum discussion 10 Jun 2013
Hi, Having just migrated our new master server to new hardware, I came to setup the email notifications. I installed blat and adjusted nbmail.cmd. The notifications are coming through, but it's who are receiving them are my problem. It's sending them to a consultant who ...
New forum discussion 09 May 2013
Hi, Our vault jobs are running, saying they are to eject media, but the robot doesn't actually move the media to the mailslots. The job keeps running and doesn't finish. As you can see, the job is still running from yesterday. We have two tape libraries and it's the same on ...
discussion comment 04 Feb 2013
New forum discussion 04 Feb 2013
Hi, I've started getting the Disk storage server is down(2106) error. I'm having trouble trying to trouble shoot it. We have a staging area attached via fibre. There ar no windows event log errors for the time it went down.  I've looked in bpdm and bptm but ...
New forum discussion 22 Jan 2013
Hi, If I don't have the SIZE_DATA_BUFFERS & NUMBER_DATA_BUFFERS files does that mean I am using the default values? If so, what are they? I am experiancing slow duplication from disk to tape, and I am trying to troubleshoot. See snippet below, I ...