Video Screencast Help

olliegee

Member Profile

Status: -
Member for: 3 years 50 weeks
Contribution Stats
4
Solutions
16
Forum Threads
76
Comments
0
Blog Entries
0
Ideas
0
Articles
0
Videos
0
Downloads
0
Events
1
Group Joined

olliegee's Activity

Show:
New forum discussion 29 Mar 2012
Hey all This is an odd one, but I really need a resolution so thinking caps on! Background / Environment: I work in an environment with multiple domains and users are given hard disks for the domains they're authorised to work on. Most of the time this means users are ...
discussion comment 14 Feb 2012
New forum discussion 10 Feb 2012
Hey all I'm having a problem with DeployAnywhere. I've created a Server 2003 R2 Standard image (running 'prepare for capture' task and then the 'capture image' task). All went well on that side. The problem comes when I try deploying it using ...
New forum discussion 01 Feb 2012
Hey I'm currently importing all our software resources into CMS 7.1 (from 7.0) and testing the deliveries and have come across a problem. In 7.0 we had a 24 hour Maintenance Windows and each policy was set to check for compliance at user login. Since the Agents were always ...
New forum discussion 31 Jan 2012
Hey all I'm hoping someone will be able to help. A couple of strange things are happening with the Software Catalog in CMS 7.1. 1. When I try moving a new piece of software to the managed list I get an error "There was a problem saving the software product. Check the ...
New forum discussion 05 Dec 2011
Hey all I've finally managed to get an SOI working for Windows Server 2008 R2 (without SP1) using the default answer file that comes with DS 7.1. However, I want to add quite a lot of customisations. The problem is whenever I create a new answer file using Windows ...