Video Screencast Help

santosh_sethi@hotmail.com

Member Profile

Status: -
Member for: 3 years 3 days
Contribution Stats
0
Solutions
5
Forum Threads
5
Comments
0
Blog Entries
0
Ideas
0
Articles
0
Videos
0
Downloads
0
Events
0
Groups Joined

santosh_sethi@hotmail.com's Activity

Show:
New forum discussion 02 May 2013
I do have Symantec 6.0 for SharePoint 2010. I have a diff account for Symantec which is installed at SharePoint 2010. But I am getting error while accessing the page in CA. Here is the error message .
New forum discussion 25 Jul 2012
Hi, We installed Symantec protection 6.0 at SharePoint app server and installed the Scan engine at WFEs and app server. When we select "Registered Symantec Scan Engines" through central admin then it the app server is looking fine but the WFEs are showing the error ...
New forum discussion 24 Jul 2012
Is it require to install Symantec 6.0 at all servers in SharePoint 2010 farm?
New forum discussion 11 Jul 2012
Hi There, I need assistance to remove/uninstall Symantec antivirus 12.1.671.4971 fully from windows server 2008 64 bit ( SharePoint server.) Last time I uninstall the antivirus and it resolved most of my SharePoint issues. But while checking some options at central admin I ...
New forum discussion 02 Jul 2012
Hi, I do have  Symantec Endpoint Protection at one of a SharePoint farm. The farm have claims based autheticated web application. The web application, central admin, user profile service application desen't work. It is strange that the web ...