Video Screencast Help

WK01

Member Profile

Status: -
Member for: 4 years 42 weeks
Contribution Stats
4
Solutions
74
Forum Threads
165
Comments
0
Blog Entries
0
Ideas
0
Articles
0
Videos
0
Downloads
0
Events
0
Groups Joined

WK01's Activity

Show:
New forum discussion 07 May 2015
Hello, We have a situation when going to the ServiceDesk login page, a few users are being redirected to a Moble link. Is there a setting in IE or Chrome that would be causing this?  Everyone else is directed to the main ServiceDesk login ...
New forum discussion 18 Dec 2014
Hello, We are currently looking for a new backup solution.  We have read a lot of good reasons to go with this solution.  I thought it would be helpful to get some opinions from people who are actually using it. Any feedback would be greatly ...
discussion comment 16 Dec 2014
WK01 commented on: Backup Exec Error
discussion comment 16 Dec 2014
WK01 commented on: Backup Exec Error
discussion comment 16 Dec 2014
WK01 commented on: Backup Exec Error
discussion comment 16 Dec 2014
WK01 commented on: Backup Exec Error
New forum discussion 16 Dec 2014
I am receiving a message from Backup Exec that does not give any information.  This occurs during any backup job. Backup Exec has encountered an error. All I can do is click OK.  Windows Event Logs give nothing. Anyone seen this before?
New forum discussion 17 Jun 2014
Hello, We are needing to create a basic report that allows us to report on how many tasks a technician has closed for a period time.  We have run into a problem with accuracy because when a task "times-outs", the task is closed and then reopened automatically by the system.  ...
New forum discussion 15 May 2014
One of our site servers is displaying a status message: Status: Registered with server "SeverName@Company.com" Last Task:  blank Result: blank Task Server: same name as the server itself Last ...