Video Screencast Help
As we strive to continually improve your experience on our site, please help us by taking this survey and tell us about your satisfaction level using Symantec Connect. One lucky winner will receive 500 Connect points! * Take the survey.

Installation and Configuration of Wise Package Studio 8

Created: 30 Nov 2009 • Updated: 09 Sep 2010 | 12 comments
CableGuy41's picture
+26 26 Votes
Login to vote

Hi there!

I'm new to this forum and very excited to gain as well as share my knowledge and experience in Application Packaging with you guys.
I downloaded, installed and configured Wise PAckage Studio 8. This video has all the information that you need to install and configure Wise PAckage Studio for Packaging. I hope this helps.

Thanks,
Arun Kumar

Note: This is a silent video but there are some onscreen notes.

Time: 20:21

Comments 12 CommentsJump to latest comment

Munna's picture

Good work. keep posting.

+2
Login to vote
Ayodhya's picture

Will download WPS 8 and tryt his video.

+1
Login to vote
Ramana Ayodhya's picture

Do you have any vieos on Wise Apckage Studio Enterprise Setup?

0
Login to vote
CableGuy41's picture

Yes. Infact i'm waiting for that one to be published!
:-)

Thanks,

CableGuy
Do not forget to mark a SOLUTION

0
Login to vote
Torben123's picture

Hi all,

I have still problems installing Wise 8.0. I'm using WinXP on a domainless VMWare.
When I got to the point where to enter the credentials of the local account during Wise Setup, I always get the following error.
I entered the pw correclty.

I'm doing the same way Arun has shown in his video.

Can anybody give some advice, please?

Thank you very much,
Torben

0
Login to vote
Torben123's picture

Hi again,

I created a new local account, tried again and then it worked. Strange.
Before doing this, I was logged in as the local adminstrator and this was not working as described above.

However, now my installation goes on but I take this issue as an error.

Thank you,
Torben

0
Login to vote
EdT's picture

Your local administrator account that is used for installation must have a password, otherwise WPS will not install and operate correctly.
I have set up multiple instances of WPS on VMWare XP machines running in workgroup mode (not domain mode), and having a password on the installing account is the only pre-requisite I have ever found necessary.

If your issue has been solved, please use the "Mark as Solution" link on the most relevant thread.

+1
Login to vote
WiseUser's picture

Excellent one

Wiseuser
Altiris Certified Professional

0
Login to vote
Sushma's picture

I'm going through all your articles and videos and i found they are very helpful for someone like me who started career in Repackaging. I really appreciate your time on this. I can only say THANK YOU and ofcourse a THUMBS UP!.

0
Login to vote
WayneH's picture

Good stuff. Thumbs up!

+1
Login to vote
markweston's picture

Can anyone tell me the SQL requirements for WPS8.0?  Potential size of database, version of SQL required, etc? 

Mark

0
Login to vote