截屏视频帮助

Clients have current SEP, but SEPM doesn't show it.

创建时间: 05 2 月 2013 • Updated: 06 2 月 2013 | 16 条评论
此问题已解决。 请查看解决方案。

I have several clients that have the latest SEP definitions and scans. In SEPM, they show their last status change as basically now, but they show in SEPM as Not Scanned, Not Reporting Status, and out of date definitions.

Not sure what the problem with SEPM is, but I can't find anything that works in the forums.

评论 条评论跳转至最新评论

Ashish-Sharma 的图片

hi,

Are you using image OS ?

Thanks In Advance

Ashish Sharma

nthnu 的图片

We're using WDS, and the SEP client is being pushed by GPO.

Windows Server 2008 R2 Datacenter with Backup Exec 2010 R3 SP4 and iSCSI connection to QNAP.

SEP and SEPM 12.1.4+

Brɨan 的图片

If you do a search does the client show up multiple times. Is the green dot showing on the client?

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

nthnu 的图片

The green dot shows in the listing, and in the search.

Windows Server 2008 R2 Datacenter with Backup Exec 2010 R3 SP4 and iSCSI connection to QNAP.

SEP and SEPM 12.1.4+

Brɨan 的图片

So it looks to have installed...what is showing on the client? Green dot as well?

if you open the client and go to Help >> Troubleshooting, does it show as connected to your SEPM?

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

nthnu 的图片

Correct to all of that. It's wierd.

Windows Server 2008 R2 Datacenter with Backup Exec 2010 R3 SP4 and iSCSI connection to QNAP.

SEP and SEPM 12.1.4+

Rafeeq 的图片

You should have SCCM from microsoft to pull those kinds of reports, sep does not have that functionality as of now.

nthnu 的图片

We've looked into that, but money was the biggie. O well lol

Windows Server 2008 R2 Datacenter with Backup Exec 2010 R3 SP4 and iSCSI connection to QNAP.

SEP and SEPM 12.1.4+

Ashish-Sharma 的图片

Hi,

try to this one or two system and check

Check this download and try to one or two system and check

https://www-secure.symantec.com/connect/downloads/image-installation-system-problem

Configuring Symantec Endpoint Protection 11.x client for deployment as part of a drive image
Article:TECH102815 | Created: 2007-01-05 | Updated: 2012-06-08 | Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH96808

Thanks In Advance

Ashish Sharma

nthnu 的图片

@shish, I've tried that and it didn't do anything. I think it's taking forever for these systems to send the info back to the SEPM. All the computers are good and they see their GUP/SEPM. I'm confused, but I guess it's a wait and see with SEPM.

Windows Server 2008 R2 Datacenter with Backup Exec 2010 R3 SP4 and iSCSI connection to QNAP.

SEP and SEPM 12.1.4+

pete_4u2002 的图片

does deleting client from SEPM console and reporting back update the status.

nthnu 的图片

If client is deleted, will it reappear in SEPM?

Windows Server 2008 R2 Datacenter with Backup Exec 2010 R3 SP4 and iSCSI connection to QNAP.

SEP and SEPM 12.1.4+

Ashish-Sharma 的图片

yes,it's showing automatically as per heartbeat setting.

Thanks In Advance

Ashish Sharma

nthnu 的图片

Ok, I did something and it appears correctly. I moved the computer to and empty group, and moved it back to its original group. It shows the information correctly.

Windows Server 2008 R2 Datacenter with Backup Exec 2010 R3 SP4 and iSCSI connection to QNAP.

SEP and SEPM 12.1.4+

解决方案
Ashish-Sharma 的图片

That's good to hear.wink

.Please observe client some time and update

Thanks In Advance

Ashish Sharma