截屏视频帮助
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

login invalid

创建时间: 09 2 月 2013 • Updated: 19 2 月 2013 | 7 条评论
Rami Nasser 的图片
此问题已解决。 请查看解决方案。

Hi all ,

I have a new appliance demo from Symantec .I already configured this appliance as media server but here I faced a problem that " cannot find RAID card" and the 4 T of capacity could not be added to the backup system. I tried to reimage this appliance using the USB stick coming with the box. After successfull reimage steps I  entered the defaualt user name and pasword which were used  before reimage but I got " login invalid". I create support case for this but till they responce does any one faced such case ?is it software or hardware issue ?

Regards,

讨论 归类至以下社区:

评论 条评论跳转至最新评论

captain jack sparrow 的图片

Check if re-imaging another time helps

or ask symantec for appliance replacement.

 Cheers !!!

CJS

Rami Nasser 的图片

I reimaged the appliance 3 times booting from different usb and DVD but the result  is same.I created a case with support and will wait how they can help!!

Regards,

Rami Nasser 的图片

Nobody faced such issue with appliance!!!!!

Regards,

captain jack sparrow 的图片

not yet 

we did faced few issues post re-imaging but certainly not of this type.

are you able to login in CLI?

 Cheers !!!

CJS

Rami Nasser 的图片

No .Iam unable to log into the appliance CLI.But I'm trying some things now,hope it will succeed .

Regards,

Rami Nasser 的图片

yes yes yes!!!!

Succeed ...........

guess how it succeed??

I rmoved the old configurtion of RAID's inside the appliance and used the wizard to create new disks in the RAID BIOS then Reimaged the the appliance then as you see in the snapshot that I can login to the appliance

1.png
解决方案
captain jack sparrow 的图片

kudos to u... thanx for sharing info.... 

 Cheers !!!

CJS