截屏视频帮助

Using the Report Generator in Workflow

创建时间: 23 9 月 2012 • Updated: 24 9 月 2012 | 4 条评论
reecardo 的图片
+2 2 Votes
Login to vote
赛门铁克单视频播放器。

This is a how to video on using the Report Generator in Workflow. In this video, you will see how to generate a component against an existing SMP report and use the generated component in a workflow.

For more information, please see the guide at the following location:
www.symantec.com/docs/DOC4824

评论 条评论跳转至最新评论

Nonos 的图片

Really nice video, but be adviced that the default SMP Reports (7.1 SP2) are not working as stated in the video.

So only user created reports will work as expected.

I opened a case about that a couple of months ago.

Regards,

Cédric DUBIE

0
Login to vote
reecardo 的图片

What issue were you having with the default reports? Is it certain variables behaving badly?

Hopefully, in 7.5, you have a little more flexibility because you can exclude certain parameters from being shipped off to the ReportManagment web service (using the Include * in Parameters properties)

0
Login to vote
Nonos 的图片

It seems the schema that is given to the Generator doesn't correspond to the parameters awaited by the SMP.

Check Case 418-883-395.

Regards,

Cédric DUBIE

0
Login to vote
reecardo 的图片

Basically the RunReportsWithParameters method in ReportManagement on the SMP has 2 parameters: a report GUID, and a delimited key value pair set that gives the parameters and the values to run the report with. It'll look like this: <parameter a>=<value a>;<parameter b>=<value b>;etc.

I know there was an issue recently fixed that dealt with the parameter names being shipped off. We weren't preserving the original name of the parameter (if it had spaces) and tried to "cobble" it back together before the service call; that's been fixed for 7.5.

0
Login to vote