TIETOJA SYMANTECISTA

SymAccount and Enterprise Marketing Privacy Notice

Kerättävät tiedot
Kun luot Symantec-tilin yhtiösi toimille tai rekisteröidyt verkossa tapahtumia, kampanjoita, tiedostojen lataamista tai muita toimintoja varten ("verkkotoimet"), Symantec Corporation, 350 Ellis Street, Mountain View (CA), USA ("Symantec") kerää ja käsittelee yhteystietosi, esimerkiksi yhtiösi osoitteen, puhelinnumerosi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja yhtiösi tiedot. Luomalla Symantec-tilin ja/tai rekisteröitymällä verkkotoimiin hyväksyt tällaisten tietojen käsittelyn.

Tietojen käyttötavat
Jos luot Symantec-tilin, käytämme tietoja Symantec-tilisi perustamiseen ja luomiseen. Käytämme Symantec-tilisi tietoja yhden käyttäjätunnuksen luomiseksi eri Symantec-tilin sovelluksiin ja henkilöllisyytesi todentamiseksi aina Symantec-tiliä käyttäessäsi.

Jos rekisteröidyt vain johonkin verkkotoimeen tai tapahtumaan luomatta Symantec-tiliä, käytämme antamiasi tietoja sen toimen toteuttamiseen ja hallinnointiin, jota varten olet rekisteröitynyt. Symantec voi siirtää tietosi seuraaville vastaanottajaryhmille, jotka toimivat Symantecin puolesta edellä mainituissa tarkoituksissa. Vastaanottajat voivat sijaita maissa, joiden tietosuojan taso on alhaisempi kuin Euroopan talousalueella ja Sveitsissä.



  1. Symantec-konsernin yhteistyökumppanit Euroopan talousalueella.
  2. Yhdysvalloissa ja muissa Euroopan talousalueen ulkopuolisissa maissa toimivat tietokantojen hallinnointipalveluita tarjoavat yhtiöt, jotka vastaavat tietokannan hallinnoinnista sekä tietokannan toimintojen suunnittelusta ja muokkaamisesta.
  3. Yhdysvalloissa ja muissa Euroopan talousalueen ulkopuolisissa maissa toimivat markkinointi-, isännöinti- ja PR-edustajat, jotka luovat ja hallinnoivat verkkotoimia ja/tai vastaavat verkkotoimien viestinnästä Symantecin puolesta.
  4. Symantecin puolesta toimivat alihankkijat ja toimituskumppanit.


Nämä vastaanottajat saavat käyttää tietojasi vain palveluihin tai toimiin, joihin heidät on palkattu, sovellettavan lain mukaisesti. Toimittamalla Symantecille tietosi vahvistat, ettet katso tämän tietosuojakäytännön mukaisen tietojen käytön rikkovan minkään lainsäädännön mukaisia oikeuksiasi, ja hyväksyt tämän tietosuojaselosteen ehdot.


Markkinointiviestintä 
Jos annat suostumuksesi merkitsemällä asiaankuuluvan valintaruudun, Symantec ja puolestamme toimivat kolmannet osapuolet käyttävät yhteystietojasi ja tietoa kiinnostuksestasi Symantecin tuotteisiin ja palveluihin markkinointitarkoituksiin. Symantec, Symantecin tytäryhtiöt ja jälleenmyyjät Euroopan talousalueella ja Yhdysvalloissa voivat ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, teksti- tai multimediaviestillä taikka muulla sähköisellä tavalla.

Tällaisessa tarkoituksessa voimme jakaa tietosi seuraavien osapuolten kanssa:


  1. Maassasi, muualla Euroopan talousalueella ja Yhdysvalloissa toimivat Symantec -konsernin tytäryhtiöt, jotka voivat kysyä kiinnostuksestasi Symantecin tuotteisiin ja palveluihin;
  2. Maassasi, Euroopan talousalueella, Sveitsissä ja Yhdysvalloissa toimivat markkinointiedustajat, jotka voivat kysyä Symantecin puolesta kiinnostuksestasi Symantecin tuotteisiin ja palveluihin;
  3. Maassasi, Euroopan talousalueella ja Yhdysvalloissa toimivat Symantecin tuotteiden ja palvelujen jälleenmyyjät, jotka voivat kysyä kiinnostuksestasi Symantecin tuotteisiin ja palveluihin.


Jatkossa lähettämämme markkinointisähköpostiviestit sisältävät tilauksen peruuttamistiedot. Voit peruuttaa markkinointiviestinnän tilauksesi milloin tahansa.
Nämä osapuolet saavat käyttää tietojasi vain palveluihin tai toimiin, joihin heidät on palkattu, sovellettavan lain mukaisesti.


Tietojen siirtäminen
Symantec kerää, käyttää, käsittelee ja siirtää henkilötietojasi parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja pyrkii varmistamaan, että kerättyjen tietojen tietoturva, mikäli ne siirretään Euroopan talousalueen ulkopuolelle, on riittävä Euroopan talousalueen ja Sveitsin tietosuojalainsäädännön mukaan. Symantec saattaa siirtää henkilökohtaisia tietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin. Symantec ei myy, kauppaa, vuokraa tai liisaa henkilökohtaisia tietojasi ulkopuolisille. Mikäli Symantec myy tai muutoin siirtää kaiken tai merkittävän osan sivustonsa liiketoiminnasta kolmannelle osapuolelle, hyväksyt, että henkilötietojasi voidaan pitää yrityksen omaisuutena ja että ne voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle kyseisen liiketoiminnan myynnin tai siirron osana.


Tietojen antaminen ei ole pakollista
Tietojen antaminen ei ole pakollista, mutta jollet anna tietojasi, emme voi rekisteröidä Symantec -tiliäsi tai toimittaa pyytämääsi palvelua tai tuotetta.


Henkilötietojen suojaaminen
Asiakkaiden henkilötietojen turvaamiseksi olemme ottaneet käyttöön kansainvälisiä käytäntöjä vastaavia tietoturvatoimia. Näihin toimiin lukeutuvat sivustojemme ja verkkokäyttöisten tekniikoidemme sisältämät hallinnolliset, tekniset, fyysiset ja menettelylliset vaiheet, jotka suojaavat asiakkaan tietoja väärinkäytöltä, luvattomalta käytöltä, katoamiselta, muutoksilta tai tuhoutumiselta.  Näihin toimenpiteisiin sisältyvät:

fyysiset varotoimet, esimerkiksi lukitut ovet ja arkistokaapit, toimitilojen kulunvalvonta ja henkilötietoja sisältävien tallennusvälineiden turvallinen hävittäminen;

tekniset varotoimet, esimerkiksi Symantecin virustorjunnan, päätelaitteiden suojausohjelmistojen, salauksen sekä järjestelmien ja tietokeskusten valvonnan käyttäminen suojauskäytäntöjen noudattamisen varmistamiseksi. Erityistoimena luottokorttitiedot siirretään käyttämällä SSL-salaustekniikkaa;

organisatoriset varotoimet, koulutuksen ja tietoisuuden lisäämisohjelmat, joiden kautta varmistetaan, että työntekijät ymmärtävät henkilötietojen suojaamisen tärkeyden ja sen vaatimat toimet, sekä tietosuojakäytännöt ja -standardit, jotka määräävät, kuinka Symantec käsittelee henkilötietoja.



Oikeus tarkastaa ja korjata henkilökohtaiset tiedot
Maasi lakien mukaisesti sinulla on oikeus tarkastaa maksutta, korjata ja poistaa antamasi henkilötiedot milloin tahansa lähettämällä Symantecille sähköpostiviestin osoitteeseen privacy@symantec.com. Tästä oikeudesta voidaan kuitenkin poiketa, mikäli Symantec katsoo, että henkilötietojesi tarkastaminen paljastaisi toisen henkilön henkilötietoja, ja mikäli Symantecilla on  lainmukainen velvollisuus olla paljastamatta tällaisia tietoja. Mikäli Symantec kieltäytyy paljastamasta asiakkaan henkilötietoja, Symantec ilmoittaa asiakkaalle kieltäytymisen syyt.


Yhteystiedot
Lisätietoja Symantecin tietosuojakäytännöstä ja Symantecin tytäryhtiön yhteystiedot maassasi ovat saatavilla osoitteessa http://www.symantec.com/fi/fi/about/profile/policies/privacy.jsp.

Ota yhteyttä

Postiosoite:
Symantec Corporation -
Privacy Program Office
350 Ellis Street
PO Box 7011
Mountain View, CA 94043
U.S.A

Puhelin:
+1 650 527 8000

Sähköposti:
privacy@symantec.com


Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen Symantecin vastaukseen kysymykseesi oikeudesta yksityisyyteen, voit ottaa yhteyttä TRUSTe-järjestöön.


Huomioikaa, että mikäli teillä on kysymyksiä jotka edellyttävät apua asiakastukihenkilöstöstämme, ole hyvä ja napsauta tästä.