TIETOJA SYMANTECISTA

Tietosuojakäytäntö

Voimaantulo: 8.5.2009

Päivitetty viimeksi: 2.11.2009

Symantec ymmärtää tietosuojan tärkeyden sinulle ja arvostaa asiakkuuttasi. TIetosuojakäytännössä kuvataan korkealla tasolla, kuinka Symantec kerää, käyttää ja jakaa henkilötietoja, olipa kyseessä asiakas, yrityskumppani tai työnhakija. Ristiriitatilanteissa noudatetaan Symantecin tietosuojakäytäntöä.

  • Tämä tietosuojakäytäntö käsittää kaikki Symantecin sivustot. TRUSTe-sertifiointi ei koske Symantec Store -verkkokauppaa (shop.symantecstore.com) tai Pohjois-Amerikan ulkopuolisia sivustoja.
  • Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan Symantecin työntekijöihin, alihankkijoihin ja kolmansiin osapuolisiin, jotka ovat mukana Symantecin toiminnoissa eri puolilla maailmaa sekä Symantecin tytäryhtiöihin, jotka vastaanottavat henkilötietoja Symantecin tuotemerkillä varustetuista sivustoista.
  • Keräämme henkilötietoja sekä luotto- tai pankkikorttitietoja, kun ostat lisenssin ohjelmistoomme. Keräämme myös rajoitetusti tietoja asiakkaan tietokonejärjestelmästä asiakkaan päivitysoikeuksien tarkistamiseksi.
  • Emme kerää henkilötietoja ilman asianomaisen henkilön lupaa. Mikäli asiakas suostuu henkilötietojensa keräämiseeen, jaamme tiedot yhteistyökumppanien kanssa, mutta emme jaa tietoja kolmansien osapuolten kanssa, jollei Symantecin verkkotietoturvakäytännössä toisin mainita. Käytämme näitä tietoja Symantecin ja asiakkaan välisen suhteen tukemiseksi (esimerkiksi ohjelmistojen tilaamisessa, uutiskirjeen tilaamisessa taikka tapahtumaan tai koulutukseen rekisteröinnissä). Käytämme asiakkaan henkilötietoja alkuperäiseen keräämistarkoitukseen asiakkaalle ilmoitetun tarkoituksen ja asiakkaalta saadun luvan mukaisesti.
  • Asiakas voi halutessaan muuttaa yhteydenottotavan oletusasetuksia Norton-tilissä, jos asiakas on Norton-tilaaja, tai verkkosivulla, jolta asiakas antoi tietonsa. Jos olet Symantecin sivulla, jossa pyydetään lähettämään henkilötietoja, mutta ei anneta viestintävalintoja, tai jos haluat muuttaa aikaisemmin antamiesi tietojen oletusasetuksia, täytä asiakkaan Yksityisyysasetukset-lomake täällä.
  • Suojaamme asiakkaan henkilötietoja huolellisesti ja käytämme niitä asiakkaan valintojen mukaisesti. Säilytämme asiakkaan henkilötietoja niin pitkään kuin laissa vaaditaan ja alkuperäisten liiketoimintatarkoitusten tukemiseksi. Sen jälkeen poistamme tiedot nopeasti ja turvallisesti.
Kun asiakas lähettää tietojaan sivustoissamme, asiakas antaa luvan henkilötietojensa keräämiseen ja siirtämiseen sivuston ilmoittamaan keräämistarkoitukseen. Mikäli asiakas asuu Yhdysvaltain ulkopuolella, asiakkaan tiedot voidaan siirtää Symantec-konsernille Yhdysvalloissa tai muissa maissa, joiden tietosuojalainsäädäntö ei ole välttämättä yhtä tiukka kuin asiakkaan omalla asuinalueella (mukaan luettuna Euroopan talousalue). Symantec pyrkii kuitenkin varmistamaan, että kerättyjen tietojen tietoturva on riittävä myös tietoja siirrettäessä, esimerkiksi käyttämällä tiedonsiirtosopimuksia.
Sivustoissamme voi olla linkkejä muihin sivustoihin asiakkaan verkonkäytön ja tiedonsaannin helpottamiseksi. Linkitetyt sivustot toimivat täysin Symantecista riippumattomasti, ja sivustoilla voi olla omat tietosuojakäytäntönsä, jotka asiakkaan kannattaa ehdottomasti tarkistaa sivustoissa käydessään. Mikäli linkitetyt sivustot eivät kuulu Symantec-konserniin, Symantec ei ole vastuussa niiden sivustojen sisällöstä, käytöstä tai niiden tietosuojakäytännöistä.

Symantecin tietosuojakäytännössä kuvataan tarkemmin, minkätyyppisiä tietoja Symantecin sivustoissa kerätään, kuinka tietoja voidaan käyttää ja kenen kanssa tietoja voidaan jakaa sekä mitä toimia Symantec toteuttaa asiakastietojen suojaamiseksi. Tietosuojakäytännössä määrätään myös henkilötietojen erityiskäytöstä erilaisissa tilanteissa. Sosiaalisten medioiden tietosuojakäytännössä on erityisiä määräyksiä, jotka koskevat käyttäjien luomaa sisältöä sisältäviä sivustoja.


Mikäli haluat ottaa yhteyttä ja kysyä tietosuojasta, muuttaa viestintäasetuksiasi, päivittää tai tarkistaa sinusta säilytetyt henkilötiedot taikka kieltää henkilötietojesi keräämisen, käytön tai jakamisen, voit toimia seuraavilla tavoilla:

  1. Voit muuttaa yhteydenottoasetuksiasi Yksityisyysasetuksissa sivustossa: https://www-secure.symantec.com/custserv/cgi-bin/cs_privacy_dyn.cgi. Suuryritysasiakkaiden tulee käyttää SymAccount-palvelua yhteydenottoasetustensa muuttamiseksi.
  2. Oman maasi tai alueesi asiakaspalvelu – puhelimitse, sähköpostitse tai postitse (yhteystiedot linkissä).
  3. Symantecin tietosuojaosaston kautta:
    Symantec Corporation - Privacy Lead
    350 Ellis Street
    PO Box 7011
    Mountain View, CA 94043
    U.S.A.
    Puhelin: 1 650 527 8000
    Sähköposti: privacy@symantec.com

Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen Symantecin vastaukseen kysymykseesi oikeudesta yksityisyyteen, voit ottaa yhteyttä TRUSTe-järjestöön.

Ota yhteyttä

Postiosoite:
Symantec Corporation -
Privacy Program Office
350 Ellis Street
PO Box 7011
Mountain View, CA 94043
U.S.A

Puhelin:
+1 650 527 8000

Sähköposti:
privacy@symantec.com


Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen Symantecin vastaukseen kysymykseesi oikeudesta yksityisyyteen, voit ottaa yhteyttä TRUSTe-järjestöön.


Huomioikaa, että mikäli teillä on kysymyksiä jotka edellyttävät apua asiakastukihenkilöstöstämme, ole hyvä ja napsauta tästä.


Muuta oletusasetuksiasi

Norton
Norton-tuotteiden asiakkaille.


Symantec Website Security Solutions
Jos peruutat tilauksen, emme lähetä sinulle enää tietoja maksuttomista seminaareista, tapahtumista ja tuotteisiin liittyvistä tarjouksista.


SymAccount
Yritystuotteiden asiakkaille.


Yleiset markkinointitarjoukset
Jos peruutat tilauksen, emme lähetä sinulle enää tietoja Symantec Corporationin seminaareista, web-lähetyksistä, tuotejulkaisuista tai erikoistarjouksista.