Symantec Danmark
globale sites
produkter
køb hos Symantec
service og support
partnere
security response
download
om symantec
søg
feedback


© 1995-2008 Symantec Corporation.
All rights reserved.

Juridisk meddelelse
Beskyttelse af personlige oplysninger


Pressecenter spacer

Beskyt dig mod de seneste trusler på internettet

Pressekontakt

Nye løsninger fra Symantec byder på forbedret beskyttelse mod spyware, spam, orme og e-mailbedrageri som f.eks. phishing

København, 21. september 2004 -

Symantec præsenterer nu sine seneste sikkerhedsprodukter til internetbrug hjemme og på mindre kontorer: Norton 2005.

– Sikkerhedstruslerne på internettet udvikler sig hurtigt og bliver stadigt mere komplekse. I dag er det nødvendigt, at hjemmebrugere har et avanceret sikkerhedsskjold for at beskytte sig mod de sofistikerede trusler, som findes ”derude”. Symantecs nye sikkerhedsprodukter udgør et effektivt, proaktivt skjold som tager hånd om dagens internettrusler, samtidig med at de er lette at anvende. Dermed borger de for problemfri anvendelse af computeren i en opkoblet verden, siger Neal Hindocha, Technical Specialist, Symantec.

Norton AntiVirus 2005 – automatisk beskyttelse mod blandede trusler

  • Norton AntiVirus 2005 indeholder den nye funktion Internet Worm Protection, som beskytter mod nye typer hurtigtspredende internetorme, der anvender flere metoder til at angribe brugernes systemer. Internet Worm Protection blokerer indgående porte for at beskytte mod at trusler som Sasser og Blaster, som spredes via sårbarheder i systemet, spreder sig.
  • Norton AntiVirus 2005 tilbyder pålidelig og automatisk søgning efter og sletning af vira, orme og trojanske heste, uden at brugeren behøver at gribe ind. Norton AntiVirus 2005 finder også spyware, som kan sætte systemets sikkerhed på spil, spionere på brugerens private information eller spore brugerens færden på internettet.

Norton Personal Firewall 2005 – beskyttelse mod hackere og informationstyve

  • Norton Personal Firewall 2005 indeholder forbedrede funktioner til at holde den personlige integritet beskyttet med et minimum af afbrydelser via den nye funktion til at blokere fortrolig information. Denne funktion lader brugerne sende fortrolig information til websites, som de stoler på, uden afbrydelser, men advarer brugerne, når de giver informationer på usikre sider. Funktionen beskytter brugeren mod såkaldte phishing-angreb – en type bedrageri som lokker internetbrugere til at udlevere fortrolig information til potentielt farlige websites.
  • Symantecs teknik til at beskytte mod indtrængning tilbyder et ekstra lag sikkerhed ved proaktivt at identificere potentielle angreb sammen med softwarens firewall. Det ekstra lag beskyttelse lader Norton Personal Firewall 2005 se på det faktiske indhold i internettrafikken for effektivt at kunne identificere og blokere internetangreb, som en firewall uden Intrusion Detection ikke kan opdage.

Norton AntiSpam 2005 – omfattende løsning til e-mailfiltrering

Antallet af spammails fortsætter med at stige og nærmer sig desuden de egentlige sikkerhedstrusler. I dag er cirka 65 procent af verdens e-mail spam, og antallet stiger stadig (Symantec/Brightmail, juni 2004).

  • Norton AntiSpam 2005 indeholder forbedrede filtreringsfunktioner for at imødekomme brugernes bekymringer. Programmet indeholder ekstra beskyttelse mod visse former for e-mailbedrageri gennem identificering af falske webadresser i e-mailen samt filtrerer mails med falske eller ”spoofede” e-mailadresser som afsender fra. Brugeren kan også vælge at filtrere pornomails fra, således at det uønskede indhold aldrig havner i indbakken. Brugeren kan anvende det nye sprogbaserede filter til at blokere mails på specifikke sprog.
  • Norton AntiSpam 2005 fortsætter med automatisk at stoppe og analysere e-mails i de fleste POP3-opkoblinger samt identificere spam, når den når brugerens indbakke. Norton AntiSpam 2005 integrerer sig med de seneste versioner af Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express, Eudora, og nu også Yahoo! webmail, ved automatisk at skabe en spamfolder og anvende den til at samle e-mail som identificeres som spam. Når Hotmails og MSN-e-mails modtages gennem Microsoft Outlook filtreres spam også bort.

Norton Internet Security 2005 – integreret sikkerhed og integritetsbeskyttelse

Norton Internet Security 2005 indeholder Symantecs tre kerneprodukter inden for internetsikkerhed, Norton AntiVirus, Norton Personal Firewall og Norton AntiSpam og desuden Parental Control, en løsning til filtrering af webindhold, samt den nye funktion Outbreak Alert.

  • Den nye funktion Outbreak Alert giver automatisk brugeren en meddelelse, når et nyt udbrud indtræffer. Outbreak Alert analyserer sikkerhedsstatus på brugerens pc og tilbyder anbefalinger, hvis sikkerheden bør øges. Desuden indeholder Norton Internet Security 2005 letanvendelige værktøjer til webindholdsfiltrering, som hjælper børn og voksne med at slippe for uønsket webindhold.

Norton Internet Security 2005 og Norton AntiVirus 2005 vil også blive tilbudt i Home Protection Packs med tre licenser. Desuden vil Norton AntiVirus 2005, Norton Personal Firewall 2005 og Norton AntiSpam 2005 også blive tilgængelige i sampakninger med fem og ti licenser til små virksomheder.

Priser og tilgængelighed

Norton AntiVirus 2005 er tilgængelig i en engelsk og dansk version til en vejledende udsalgspris på 499 kr.*
Norton Personal Firewall 2005 er tilgængelig i en engelsk version (dansk version i slutningen af november) til en vejledende udsalgspris på 499 kr.*
Norton AntiSpam 2005 er tilgængelig i en engelsk version (dansk version i midten af november) til en vejledende udsalgspris på 399 kr.*
Norton Internet Security 2005 er tilgængelig i en engelsk og dansk version til en vejledende udsalgspris på 699 kr.*

* Prisen er inklusive moms for én bruger. I prisen indgår gratis opdatering i 12 måneder.

Højtopløste produktbilleder kan downloades på: www.symantec.se/region/se/PressCenter/Images_consumer_SB.html

Om Symantec

Symantec er den førende leverandør af informationssikkerhed, og virksomheden leverer et bredt sortiment af software, hardware-appliances og services designet til at hjælpe enkeltpersoner, små og mellemstore virksomheder og enterprisevirksomheder med at sikre og styre deres it-infrastruktur. Symantecs Norton-produktgruppe er førende inden for sikkerhed og problemløsning til privatbrugere. Symantec opererer i mere end 35 lande og har hovedkvarter i Cupertino, Californien. Det danske kontor ligger i Hellerup. Yderligere information på www.symantec.dk.