Task Send email is not working when the subject line is set as "%!Alert Variable!%"

Article:TECH154601  |  Created: 2011-03-02  |  Updated: 2011-03-30  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH154601
NOTE: If you are experiencing this particular known issue, we recommend that you Subscribe to receive email notification each time this article is updated. Subscribers will be the first to learn about any releases, status changes, workarounds or decisions made.
Article Type
Technical Solution


Issue



Here are the specific steps that will ca suse the issue:

 

1. Access Manage > Jobs and Tasks and click on 'New' under 'Task' in the same page. 'Create New task' page opens.
2. Scroll down to 'Send E - mail'. Enter the required details. In the subject add the substitution parameter "AlertVariable" (the format to enter is %!Parameter%!) and save it. Verify that this task gets added under the 'task' in Alert rule settings page and save the created Rule.
3. All the procedures are performed without any error. Send the traps from the resource for which the rule was created as in step1
4. The email should be received by the destination regarding the traps but the subject  will have a "blank" value in the AlertVariable designation.


Error



Email successfully sent but "blank" value in the AlertVariable field.


Environment



Monitor Solution for Servers 7.1

Monitor Pack for Servers 7.1

Event Console 7.1

 


Cause



Root cause under investigation


Solution



At the current time, it is recommended to not use the %!AlertVariable!% token in the subject line of the email.




Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH154601


Terms of use for this information are found in Legal Notices